Plymouth Ferry Port

kaart
 • Plymouth
  Vergelijk tijden en prijzen voor Plymouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Plymouth
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Plymouth
  Ontdek veerboten van en naar Plymouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

Plymouth Routes

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Plymouth ferry overtocht naar Roscoff of Santander met Ferrysavers, of het gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten naar Frankrijk en Spanje.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Plymouth veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Plymouth veerboot poort bevindt zich aan de noordelijke oever van de rivier Ply en heeft uitstekende verbindingen naar het centrum van de stad en het omliggende gebied dankzij de uitstekende wegen- en spoorwegnet. De stad heeft een geweldige mix van historische zeevaart-poort en levendige moderne stad, en vandaag zullen de bezoekers een bruisende centrum van de stad met een scala aan gespecialiseerde winkels, eigentijdse restaurants, attracties van wereldklasse en een breed scala aan terrasjes en een bar. Het merendeel van de winkels en bezienswaardigheden van Plymouth zijn binnen een korte wandeling van het verkeersvrije centrum van de stad dus het is gemakkelijk voor de bezoekers van de stad te verkennen zonder dat het te ver van de haven.

Plymouth Kaart

Bekijk map

Havenadres

Brittany Ferries

Millbay, Plymouth, Devon, PL1 3EW, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen