Roscoff Plymouth Veerboot

kaart
 • Roscoff naar Plymouth
  Vergelijk tijden en prijzen voor Roscoff naar Plymouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Roscoff naar Plymouth
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 7 overtochten per week
  5 uur 15 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope Roscoff naar Plymouth veerboten hier met Ferrysavers. De Roscoff naar Plymouth ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Frankrijk naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Roscoff naar Plymouth te helpen bij het vinden van de beste deals en komen in Engeland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Roscoff naar Plymouth ferries met Brittany Ferries zijn comfortabel en voorzien van moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Roscoff en Plymouth.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Roscoff - Plymouth

  Voetpassagier + 1
  Reizen: dinsdag 21 april 2020
  vanaf: € 174
  Brittany Ferries

Speciale aanbieding

Roscoff Informatie

De charmante haven van Roscoff is te vinden op de noordelijke kust van Bretagne, en is ideaal gelegen voor het verkennen van deze prachtige regio. Het is ook de ideale bestemming voor het verkennen van de Franse Atlantische kust, West-Loire en de Dordogne. De Roscoff veerhaven ligt net buiten de stad en is toegankelijk via de D58 uit Plouesat en Morlaix. De terminal is aangegeven vanaf deze weg.

Het hotel ligt in de buurt van het westelijke puntje van Bretagne, Roscoff biedt een ideale bestemming voor reizigers op weg naar Bretagne die zeilen in luxe voorkeur aan een lange rit. Brittany Ferries verzorgt een regelmatige overtocht service aan Roscoff met afvaarten van Plymouth elke dag. Roscoff heeft nog steeds veel charme als kleine stad, met typische Bretonse huizen gegroepeerd rond de oude vissershaven, en diverse bars en restaurants.


Plymouth Informatie

Plymouth haven ligt op de noordelijke oever van de rivier Ply en heeft uitstekende verbindingen naar het centrum van de stad en het omliggende gebied dankzij de uitstekende wegen- en spoorwegnet. De stad heeft een geweldige mix van historische zeevaart-poort en levendige moderne stad, en vandaag zullen de bezoekers een bruisende centrum van de stad met een scala aan gespecialiseerde winkels, eigentijdse restaurants, attracties van wereldklasse en een breed scala aan terrasjes en een bar. Het merendeel van de winkels en bezienswaardigheden van Plymouth zijn binnen een korte wandeling van het verkeersvrije centrum van de stad dus het is gemakkelijk voor de bezoekers van de stad te verkennen zonder dat het te ver van de haven.