Plymouth Roscoff Ferry

kaart
 • Plymouth naar Roscoff
  Vergelijk tijden en prijzen voor Plymouth naar Roscoff

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Plymouth naar Roscoff
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 7 overtochten per week
  5 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Piombino - Rio Marina
  3-overtochten dagelijks
  45 min
  Geef prijs aan
 • Piombino - Cavo
  5-overtochten dagelijks
  15 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Plymouth naar Roscoff ferries hier met Ferrysavers. De Plymouth naar Roscoff ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Engeland naar Frankrijk. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Plymouth naar Roscoff te helpen bij het vinden van de beste deals en komen in Frankrijk ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Plymouth naar Roscoff ferries met Brittany Ferries zijn comfortabel en voorzien van moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Plymouth en Roscoff.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Plymouth - Roscoff

  Voetpassagier + 1
  Reizen: woensdag 22 april 2020
  vanaf: € 173
  Brittany Ferries

Speciale aanbieding

Plymouth Informatie

Plymouth veerboot poort bevindt zich aan de noordelijke oever van de rivier Ply en heeft uitstekende verbindingen naar het centrum van de stad en het omliggende gebied dankzij de uitstekende wegen- en spoorwegnet. De stad heeft een geweldige mix van historische zeevaart-poort en levendige moderne stad, en vandaag zullen de bezoekers een bruisende centrum van de stad met een scala aan gespecialiseerde winkels, eigentijdse restaurants, attracties van wereldklasse en een breed scala aan terrasjes en een bar. Het merendeel van de winkels en bezienswaardigheden van Plymouth zijn binnen een korte wandeling van het verkeersvrije centrum van de stad dus het is gemakkelijk voor de bezoekers van de stad te verkennen zonder dat het te ver van de haven.


Roscoff Informatie

de charmante haven van Roscoff is te vinden op de noordelijke kust van Bretagne, en is ideaal gelegen voor het verkennen van deze prachtige regio. Het is ook de ideale bestemming voor het verkennen van de Franse Atlantische kust, West-Loire en de Dordogne. De Roscoff veerhaven ligt net buiten de stad en is toegankelijk via de D58 uit Plouesat en Morlaix. De terminal is aangegeven vanaf deze weg.

Het hotel ligt in de buurt van het westelijke puntje van Bretagne, Roscoff biedt een ideale bestemming voor reizigers op weg naar Bretagne die zeilen in luxe voorkeur aan een lange rit. Brittany Ferries verzorgt een regelmatige overtocht service aan Roscoff met afvaarten van Plymouth elke dag. Roscoff heeft nog steeds veel charme als kleine stad, met typische Bretonse huizen gegroepeerd rond de oude vissershaven, en diverse bars en restaurants.