Plymouth Roscoff Ferry

kaart
 • Plymouth naar Roscoff
  Vergelijk tijden en prijzen voor Plymouth naar Roscoff

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Plymouth naar Roscoff
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Plymouth - Roscoff

  Auto + 4
  Reizen: dinsdag 24 augustus 2021 - woensdag 1 september 2021
  vanaf: € 637
  Brittany Ferries

Plymouth Informatie

Plymouth veerboot poort bevindt zich aan de noordelijke oever van de rivier Ply en heeft uitstekende verbindingen naar het centrum van de stad en het omliggende gebied dankzij de uitstekende wegen- en spoorwegnet. De stad heeft een geweldige mix van historische zeevaart-poort en levendige moderne stad, en vandaag zullen de bezoekers een bruisende centrum van de stad met een scala aan gespecialiseerde winkels, eigentijdse restaurants, attracties van wereldklasse en een breed scala aan terrasjes en een bar. Het merendeel van de winkels en bezienswaardigheden van Plymouth zijn binnen een korte wandeling van het verkeersvrije centrum van de stad dus het is gemakkelijk voor de bezoekers van de stad te verkennen zonder dat het te ver van de haven.


Roscoff Informatie

de charmante haven van Roscoff is te vinden op de noordelijke kust van Bretagne, en is ideaal gelegen voor het verkennen van deze prachtige regio. Het is ook de ideale bestemming voor het verkennen van de Franse Atlantische kust, West-Loire en de Dordogne. De Roscoff veerhaven ligt net buiten de stad en is toegankelijk via de D58 uit Plouesat en Morlaix. De terminal is aangegeven vanaf deze weg.

Het hotel ligt in de buurt van het westelijke puntje van Bretagne, Roscoff biedt een ideale bestemming voor reizigers op weg naar Bretagne die zeilen in luxe voorkeur aan een lange rit. Brittany Ferries verzorgt een regelmatige overtocht service aan Roscoff met afvaarten van Plymouth elke dag. Roscoff heeft nog steeds veel charme als kleine stad, met typische Bretonse huizen gegroepeerd rond de oude vissershaven, en diverse bars en restaurants.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen