Santander Plymouth Veerboot

kaart
 • Santander naar Plymouth
  Vergelijk tijden en prijzen voor Santander naar Plymouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Santander naar Plymouth
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 1 overtochten per week
  20 uur 15 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope Santander naar Plymouth veerboten hier met Ferrysavers. De Santander naar Plymouth ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Spanje naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Santander naar Plymouth te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Bilbao naar Portsmouth en Santander naar Portsmouth te helpen je aankomt in Engeland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal.

Santander naar Plymouth ferries met Brittany Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Santander en Plymouth.

Speciale aanbieding

Santander Informatie

Santander ferry haven biedt uitstekende faciliteiten, zoals een cafetaria, een cadeauwinkel, balie voor toeristische informatie en kort verblijf parkeerplaats. Santander veerhaven gemakkelijk bereikbaar vanaf het centrum door het volgen van de borden naar Puerto, Zona Maritma of Ferry.

Santander is de hoofdstad van de regio Cantabrië en biedt een prachtig bezienswaardigheden, zoals het prachtige Magdalena Paleis, de Paseo de Pereda promenade en de Romaanse en gotische kathedraal. Ook het controleren van de moeite waard is de prachtige kustplaats aan de rand El Sardinero, met een lang strand, tuinen, elegante cafés en een casino. Santander heeft ook een charmante oude wijk die bekend staat als Puerto Chico, die is de spil van een groot deel van het leven van de stad.


Plymouth Informatie

Plymouth veerboot poort bevindt zich aan de noordelijke oever van de rivier Ply en heeft uitstekende verbindingen naar het centrum van de stad en het omliggende gebied dankzij de uitstekende wegen- en spoorwegnet. De stad heeft een geweldige mix van historische zeevaart-poort en levendige moderne stad, en vandaag zullen de bezoekers een bruisende centrum van de stad met een scala aan gespecialiseerde winkels, eigentijdse restaurants, attracties van wereldklasse en een breed scala aan terrasjes en een bar. Het merendeel van de winkels en bezienswaardigheden van Plymouth zijn binnen een korte wandeling van het verkeersvrije centrum van de stad dus het is gemakkelijk voor de bezoekers van de stad te verkennen zonder dat het te ver van de haven.