Bilbao Portsmouth Ferry

kaart
 • Bilbao naar Portsmouth
  Vergelijk tijden en prijzen voor Bilbao naar Portsmouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Bilbao naar Portsmouth
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 2 overtochten per week
  23 uur 30 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Bilbao naar Portsmouth veerboten hier met Ferrysavers. De Bilbao naar Portsmouth ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Spanje naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Bilbao naar Portsmouth te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Santander naar Plymouth en Santander naar Portsmouth te helpen je aankomt in Engeland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal.

Bilbao naar Portsmouth ferry met Brittany Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Bilbao en Portsmouth.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Bilbao - Portsmouth

  Auto + 2
  Reizen: woensdag 9 oktober 2019
  vanaf: € 298,38
  Brittany Ferries

Speciale aanbieding

Bilbao Informatie

Bilbao veerhaven bevindt zich vlak bij de A8 Santurtzi aan de rand van Bilbao stad. De haven is populair als een startpunt voor wie op zoek naar Spanje of Portugal te verkennen, want het snijdt de lange rit door Frankrijk aan boord van een aantal van de meest luxueuze van veerboten.

Bilbao is een onderscheidend, bruisend stadje ligt aan de Nervion en omgeven door prachtige natuur, met een fijne selectie van hotels en restaurants, in het bijzonder in zijn beroemde oude binnenstad. Evenals het beroemde Guggenheim Museum, de stad fungeert als thuisbasis voor het Museum voor Schone Kunsten, die wordt erkend als een van de mooiste kunst van Spanje musea en het Maritiem Museum, die is te vinden op de oever van de Nervion. Nog een van de conclusies van Bilbao op roem is dat het was te zien aan het begin van de 1999 James Bond film The World Is Not Enough.


Portsmouth Informatie

Een van Engeland's drukste en belangrijkste havens, Portsmouth ferry-poort bevindt zich aan de zuidelijke kust en dankzij de lokale bus netwerken van Engeland en het wegennet is het slechts een korte rit van het centrum van de stad. Een van de grootste en drukste havens in het Verenigd Koninkrijk, Portsmouth heeft een scala aan faciliteiten voor passagiers, waaronder een café, bar, wisselkantoor, ATM en 516 ruimte parkeergarage.

Portsmouth is de enige stad in Engeland te zijn gebouwd op een eiland, en de stad is ook de historische thuisbasis van de Royal Navy en heeft 's werelds oudste, nog werkende droogdok. droogdokken van de stad trekken veel bezoekers, omdat ze op dit moment het huis van drie Britse slagschepen, de meest bekende van hen, de H.M.S Victory. Maar attracties van Portsmouth niet stoppen met de droogdokken en Naval Center, de waterkant huizen, de toren van de Spinnaker, een breed scala aan winkels en boetieks, evenals vele restaurants en cafés voor bezoekers om te ontspannen en tot rust komen in.

Alternatieve Routes