Santander Portsmouth Ferry

kaart
 • Santander naar Portsmouth
  Vergelijk tijden en prijzen voor Santander naar Portsmouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Santander naar Portsmouth
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 3 overtochten per week
  24 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope Santander naar Portsmouth veerboten hier met Ferrysavers. De Santander naar Portsmouth ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Spanje naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Santander naar Portsmouth te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Bilbao naar Portsmouth en Santander naar Plymouth om u te helpen te komen in Engeland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal.

Santander naar Portsmouth ferry met Brittany Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Santander en Portsmouth.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Santander - Portsmouth

  Auto + 1
  Reizen: maandag 27 april 2020
  vanaf: € 269
  Brittany Ferries

Speciale aanbieding

Santander Informatie

Santander ferry haven biedt uitstekende faciliteiten, zoals een cafetaria, een cadeauwinkel, balie voor toeristische informatie en kort verblijf parkeerplaats. Santander veerhaven gemakkelijk bereikbaar vanaf het centrum door het volgen van de borden naar Puerto, Zona Maritma of Ferry.

Santander is de hoofdstad van de regio Cantabrië en biedt een prachtig bezienswaardigheden, zoals het prachtige Magdalena Paleis, de Paseo de Pereda promenade en de Romaanse en gotische kathedraal. Ook het controleren van de moeite waard is de prachtige kustplaats aan de rand El Sardinero, met een lang strand, tuinen, elegante cafés en een casino. Santander heeft ook een charmante oude wijk die bekend staat als Puerto Chico, die is de spil van een groot deel van het leven van de stad.


Portsmouth Informatie

Een van de drukste en belangrijkste havens van Engeland, Portsmouth veerboot poort bevindt zich aan de zuidkust en dankzij de lokale bus netwerken van Engeland en het wegennet is het slechts een korte rit van het centrum van de stad. Een van de grootste en drukste havens in het Verenigd Koninkrijk, Portsmouth heeft een scala aan faciliteiten voor passagiers, waaronder een café, bar, wisselkantoor, ATM en 516 ruimte parkeergarage.

Portsmouth is de enige stad in Engeland te zijn gebouwd op een eiland, en de stad is ook de historische thuisbasis van de Royal Navy en heeft 's werelds oudste, nog werkende droogdok. droogdokken van de stad trekken veel bezoekers, omdat ze op dit moment het huis van drie Britse slagschepen, de meest bekende van hen, de H.M.S Victory. Maar attracties van Portsmouth niet stoppen met de droogdokken en Naval Center, de waterkant huizen, de toren van de Spinnaker, een breed scala aan winkels en boetieks, evenals vele restaurants en cafés voor bezoekers om te ontspannen en tot rust komen in.