LangelandsFµrgen

LangelandsFµrgen
kaart
 • LangelandsFµrgen
  LangelandsFµrgen

  Boek uw overtocht met LangelandsFµrgen

 • LangelandsFµrgen
  LangelandsFµrgen

  Boek uw overtocht met LangelandsFµrgen

 • LangelandsFµrgen
  LangelandsFµrgen

  Boek uw overtocht met LangelandsFµrgen

Opmerking:. LangelandsFµrgen (correct gespeld LangelandsFµrgen ) veerboten was eerder bekend als Langelandstrafikken veerboten

Ferrysavers kunt u eenvoudig en snel te boek een goedkope LangelandsFµrgen veerboot tussen de Deense eilanden Langeland en Lolland. LangelandsFµrgen veerboten bieden u kruisingen ferry naar Spodsbjerg en Tars .

Gebruik gewoon Ferrysavers' real-time vergelijking motor om de specifieke LangelandsFµrgen vinden het oversteken van je na, of vergelijk de hele Scandinavische ferry markt door de operator, route en tijd.

 • LangelandsFµrgen exploiteren veerdiensten tussen Tars, op het eiland Lolland in Denemarken, en Spodsbjerg op het Deense eiland Langeland
 • Er zijn LangelandsFµrgen diensten elke uur, met vertrek tot 22:15 (19:15 op zaterdag, 21:15 in de zomer) en een reistijd van 45 minuten

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit 15 min. voor de geplande vertrektijd.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

LangelandsFµrgen Routes

  LangelandsFµrgen Ferries

  binnenlandse route LangelandsFµrgen verbindt twee prachtige en schilderachtige eilanden Langeland en Lolland, beide uitstekend voor een gezinsvakantie met schone zeeδn, open stranden en de natuurlijke omgeving. Langelandfaergen helpt duizenden toeristen bereiken deze idylle elk jaar. Zoals Samsofaergen en Alsfaergen , LangelandsFµrgen is eigendom van Clipper en wordt geδxploiteerd door Nordic Ferry Services, een onderneming die eigendom zijn van Clipper en Bornholmsfaergen dat zich richt op de Deense binnenlandse veerboot reizen zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te maken.

  LangelandsFµrgen's twee schepen zijn de m/v Frigg Sydfyen , gebouwd in 1984, en m/v Odin Sydfyen , gebouwd twee jaar eerder.

  Huisdieren op LangelandsFµrgen veerboten boord

  U kunt reserveer uw kat of hond aan boord LangelandsFµrgen veerboten met Ferrysavers.nl. Huisdieren op LangelandsFµrgen moeten reizen in de kennels verstrekt. LangelandsFµrgen raden u aan uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken door het verstrekken van absorberend beddengoed en vertrouwde speelgoed. Huisdieren kunnen alleen reizen naar Ierland via Cherbourg Houd er rekening mee dat alle honden een muilkorf moeten dragen. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen