LangelandsFærgen

LangelandsFærgen
kaart
 • LangelandsFærgen
  LangelandsFærgen

  Boek uw overtocht met LangelandsFærgen

 • LangelandsFærgen
  LangelandsFærgen

  Boek uw overtocht met LangelandsFærgen

 • LangelandsFærgen
  LangelandsFærgen

  Boek uw overtocht met LangelandsFærgen

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Opmerking:. LangelandsFærgen (correct gespeld LangelandsFærgen ) veerboten was eerder bekend als Langelandstrafikken veerboten

Ferrysavers kunt u eenvoudig en snel te boek een goedkope LangelandsFærgen veerboot tussen de Deense eilanden Langeland en Lolland. LangelandsFærgen veerboten bieden u kruisingen ferry naar Spodsbjerg en Tars .

Gebruik gewoon Ferrysavers' real-time vergelijking motor om de specifieke LangelandsFærgen vinden het oversteken van je na, of vergelijk de hele Scandinavische ferry markt door de operator, route en tijd.

 • LangelandsFærgen exploiteren veerdiensten tussen Tars, op het eiland Lolland in Denemarken, en Spodsbjerg op het Deense eiland Langeland
 • Er zijn LangelandsFærgen diensten elke uur, met vertrek tot 22:15 (19:15 op zaterdag, 21:15 in de zomer) en een reistijd van 45 minuten

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit 15 min. voor de geplande vertrektijd.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

LangelandsFærgen Routes

  Speciale aanbieding

  LangelandsFærgen Ferries

  binnenlandse route LangelandsFærgen verbindt twee prachtige en schilderachtige eilanden Langeland en Lolland, beide uitstekend voor een gezinsvakantie met schone zeeën, open stranden en de natuurlijke omgeving. Langelandfaergen helpt duizenden toeristen bereiken deze idylle elk jaar. Zoals Samsofaergen en Alsfaergen , LangelandsFærgen is eigendom van Clipper en wordt geëxploiteerd door Nordic Ferry Services, een onderneming die eigendom zijn van Clipper en Bornholmsfaergen dat zich richt op de Deense binnenlandse veerboot reizen zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te maken.

  LangelandsFærgen's twee schepen zijn de m/v Frigg Sydfyen , gebouwd in 1984, en m/v Odin Sydfyen , gebouwd twee jaar eerder.

  Huisdieren op LangelandsFærgen veerboten boord

  U kunt reserveer uw kat of hond aan boord LangelandsFærgen veerboten met Ferrysavers.nl. Huisdieren op LangelandsFærgen moeten reizen in de kennels verstrekt. LangelandsFærgen raden u aan uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken door het verstrekken van absorberend beddengoed en vertrouwde speelgoed. Huisdieren kunnen alleen reizen naar Ierland via Cherbourg Houd er rekening mee dat alle honden een muilkorf moeten dragen. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

  Video

  LangelandsFærgen YouTube Video