BornholmerFærgen

kaart
 • BornholmerFærgen
  BornholmerFærgen

  Boek uw overtocht met BornholmerFærgen

 • BornholmerFærgen
  BornholmerFærgen

  Boek uw overtocht met BornholmerFærgen

 • BornholmerFærgen
  BornholmerFærgen

  Boek uw overtocht met BornholmerFærgen

Ophalen prijsopgave

Merk op dat BornholmerFærgen (correct gespeld BornholmerFærgen ) was eerder bekend als Bornholmstrafikken .

Ferrysavers kunt u ideale goedkope BornholmerFærgen veerboot tussen het Deense eiland Bornholm, het vasteland van Denemarken, Zweden en Duitsland te vinden. BornholmerFærgen bieden veerboten Ronne Ystad Sassnitz en ook Koge . U kunt eenvoudig en snel online boeken Ferrysavers.

Op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om uw BornholmerFærgen ferry boeken een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van BornholmerFærgen ferries door gebruik te maken van onze unieke prijsvergelijking motor.

 • BornholmerFærgen opereren veerboten tussen Ronne (eiland Bornholm) en Ystad (Zweden), Sannitz (op het eiland Rügen in Duitsland) en Koge ( Denemarken)
 • de BornholmerFærgen veerboten 2½ uur tussen Ronne en Ystad of slechts 75 minuten op de catamaran H/F Villum Clausen . Het traject tussen Ronne en Sassnitz duurt 3 ½ uur en de route tussen Ronne en Koge duurt 6½ uur, met enkele overnacht diensten.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 20 minuten voor het vertrek van de ferry in te checken. Bornholmstrafikken gebruikt een geautomatiseerd incheck-systeem. Om hiervan gebruik te maken, heeft u uw Bornholmstrafikken referentie nummer nodig.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

BornholmerFærgen Routes

  Speciale aanbieding

  BornholmerFærgen

  BornholmerFærgen werd opgericht in 1866 en was oorspronkelijk de naam 'Dampskibsselskabet paa Bornholm af 1866 A/S'; lokaal werd hij vaak aangeduid gewoon als de '66' bedrijf. In 1973 werd BornholmerFærgen een Deense staat operatie, en in 2005 een staatsbedrijf naamloze vennootschap, altijd met hetzelfde doel van het verstrekken van essentiële passagiers, post en vracht banden tussen gemeenschap en het bedrijfsleven en Denemarken en Zweden van Bornholm. BornholmerFærgen ontwikkelt voortdurend haar activiteiten en heeft momenteel 4 schepen H/F Villum Clausen , M/V Povlanker , M/S Hammerodde en M/S Dueodde .

  Huisdieren op Bornholmer veerboten boord

  U kunt uw hond of kat boeken aan boord van een Bornholmer ferry met Ferrysavers. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

  Video

  BornholmerFærgen YouTube Video