BornholmerFµrgen

BornholmerFµrgen
kaart
 • BornholmerFµrgen
  BornholmerFµrgen

  Boek uw overtocht met BornholmerFµrgen

 • BornholmerFµrgen
  BornholmerFµrgen

  Boek uw overtocht met BornholmerFµrgen

 • BornholmerFµrgen
  BornholmerFµrgen

  Boek uw overtocht met BornholmerFµrgen

Merk op dat BornholmerFµrgen (correct gespeld BornholmerFµrgen ) was eerder bekend als Bornholmstrafikken .

Ferrysavers kunt u ideale goedkope BornholmerFµrgen veerboot tussen het Deense eiland Bornholm, het vasteland van Denemarken, Zweden en Duitsland te vinden. BornholmerFµrgen bieden veerboten Ronne Ystad Sassnitz en ook Koge . U kunt eenvoudig en snel online boeken Ferrysavers.

Op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om uw BornholmerFµrgen ferry boeken een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van BornholmerFµrgen ferries door gebruik te maken van onze unieke prijsvergelijking motor.

 • BornholmerFµrgen opereren veerboten tussen Ronne (eiland Bornholm) en Ystad (Zweden), Sannitz (op het eiland Rⁿgen in Duitsland) en Koge ( Denemarken)
 • de BornholmerFµrgen veerboten 2╜ uur tussen Ronne en Ystad of slechts 75 minuten op de catamaran H/F Villum Clausen . Het traject tussen Ronne en Sassnitz duurt 3 ╜ uur en de route tussen Ronne en Koge duurt 6╜ uur, met enkele overnacht diensten.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 20 minuten voor het vertrek van de ferry in te checken. Bornholmstrafikken gebruikt een geautomatiseerd incheck-systeem. Om hiervan gebruik te maken, heeft u uw Bornholmstrafikken referentie nummer nodig.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

BornholmerFµrgen Routes

  BornholmerFµrgen

  BornholmerFµrgen werd opgericht in 1866 en was oorspronkelijk de naam 'Dampskibsselskabet paa Bornholm af 1866 A/S'; lokaal werd hij vaak aangeduid gewoon als de '66' bedrijf. In 1973 werd BornholmerFµrgen een Deense staat operatie, en in 2005 een staatsbedrijf naamloze vennootschap, altijd met hetzelfde doel van het verstrekken van essentiδle passagiers, post en vracht banden tussen gemeenschap en het bedrijfsleven en Denemarken en Zweden van Bornholm. BornholmerFµrgen ontwikkelt voortdurend haar activiteiten en heeft momenteel 4 schepen H/F Villum Clausen , M/V Povlanker , M/S Hammerodde en M/S Dueodde .

  Huisdieren op Bornholmer veerboten boord

  U kunt uw hond of kat boeken aan boord van een Bornholmer ferry met Ferrysavers. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen