Koge Ferry Port

kaart
 • Koge
  Vergelijk tijden en prijzen voor Koge

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Koge
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Koge
  Ontdek veerboten van en naar Koge

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot van Koge boeken Ronne , of u kunt Koge ferry overtocht prijzen te vergelijken route, de exploitant en de tijd met behulp van boven onze vergelijking motor.

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Koge veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

De Koge ferry-poort zorgt voor de belangrijkste verbindingen naar Ronne op het eiland Bornholm. De haven is gemakkelijk bereikbaar via Kopenhagen en Rodby via de snelle Deense snelwegen en biedt ook een regelmatige busverbinding en taxistandplaats naar het centrum van de stad.

Koge is een van de oudste havens in Denemarken ligt op slechts 39 km Kopenhagen echter Koge heeft veel van de modernisering in de afgelopen jaren met behoud van zijn oude stadscentrum. Dateert uit 1288, Koge is de thuisbasis van de oudste vakwerkhuis in Denemarken nu een openbare bibliotheek. Andere opmerkelijke bezienswaardigheden in Koge zijn de Sankt Nicolai kerk, Koge stadhuis en Koge Torv, ΘΘn van de grootste stadsplein in Denemarken.

Koge Kaart

Bekijk map

Havenadres

BornholmerFærgen

Ostre Kajgade 4, 4600 Koge, Denmark , Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen