Ronne Ferry Port

kaart
 • Ronne
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ronne

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ronne
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Ronne
  Ontdek veerboten van en naar Ronne

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope ferry boeken van Ronne naar Zweden, Duitsland of Denemarken, of u kunt Ronne ferry overtocht prijzen te vergelijken route, de exploitant en de tijd met behulp van onze vergelijking motor boven.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Ronne veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Ronne haven biedt directe veerboten naar Duitsland, Zweden en andere Deense havens. Ronne ferry haven heeft, vanwege zijn natuurlijke haven en de strategische positie in de Baltische Zee, een interessante geschiedenis die onder de Duitse en Zweedse invloed tijdens de ontwikkeling ervan.

Ronne dient als de hoofdstad van het eiland Bornholm, zitten in het midden van de Oostzee, veel dichter bij Zweden dan naar Denemarken. Bornholm ligt ongeveer 150 kilometer ten oosten van het schiereiland Denemarken. De meest dicht beboste van provincies van de natie, dit idyllische eiland is een van Denemarken's meest geliefde vakantie retraites. De schilderachtige landschap, met inbegrip van spectaculaire uitzicht op de kust en de rijke landbouwgrond en rustige en serene bossen. Bornholm heeft meer dan 200 km aan fietsroutes, waardoor het een ideale locatie voor fietsliefhebbers, of vakantiegangers die willen een aantal zachte outdoor fietsroutes ervaren.

Ronne Kaart

Bekijk map

Havenadres

BornholmerFærgen

Dampskibskajen 8, 3700 Ronne, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen