Tσrs Ferry Port

kaart
 • Tσrs
  Vergelijk tijden en prijzen voor Tσrs

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Tσrs
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Tσrs
  Ontdek veerboten van en naar Tσrs

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot van Tσrs (Tars) naar het eiland Langeland (Denemarken) met Ferrysavers, met inbegrip van de lijndiensten naar Spodsbjerg .

 • op Ferrysavers u veilig een veerboot van Tσrs kunt boeken naar Spodsbjerg met LangelandsFµrgen , een van de binnenlandse veerdiensten in Denemarken geleid door Nordic Ferry Services

het vinden van informatie over goedkope Tσrs veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid is eenvoudig met Ferrysavers.

Gevonden aan de westelijke kant van het Deense eiland Lolland, Tσrs ferry haven ligt op slechts een kleine faciliteit, een paar mijl ten noordwesten van de grootste stad op het eiland, Nakskov, maar vanaf daar is het gemakkelijk om toegang te krijgen tot een groot deel van dit pittoreske eiland dat is een rurual idylle met charmante dorpjes en open stranden. Nakskov itslef is een mooie en typisch Deense ontspannen plattelandsdorp, staande als een toeristische bestemming en het centrum voor cuture. Lolland wordt ook wel de 'pannenkoek', aangezien het ongewoon vlak; de hoogste piek ligt op slechts 25 meter hoog!

Tσrs Kaart

Bekijk map

Havenadres

LangelandsFærgen

Spodsbjergvej 20, Harpelunde, 4912, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen