Tårs Ferry Port

kaart
 • Tårs
  Vergelijk tijden en prijzen voor Tårs

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Tårs
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Tårs
  Ontdek veerboten van en naar Tårs

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot van Tårs (Tars) naar het eiland Langeland (Denemarken) met Ferrysavers, met inbegrip van de lijndiensten naar LangelandsFærgen , een van de binnenlandse veerdiensten in Denemarken geleid door Nordic Ferry Services

het vinden van informatie over goedkope Tårs veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid is eenvoudig met Ferrysavers.

Gevonden aan de westelijke kant van het Deense eiland Lolland, Tårs ferry haven ligt op slechts een kleine faciliteit, een paar mijl ten noordwesten van de grootste stad op het eiland, Nakskov, maar vanaf daar is het gemakkelijk om toegang te krijgen tot een groot deel van dit pittoreske eiland dat is een rurual idylle met charmante dorpjes en open stranden. Nakskov itslef is een mooie en typisch Deense ontspannen plattelandsdorp, staande als een toeristische bestemming en het centrum voor cuture. Lolland wordt ook wel de 'pannenkoek', aangezien het ongewoon vlak; de hoogste piek ligt op slechts 25 meter hoog!

Tårs Kaart

Bekijk map

Havenadres

LangelandsFærgen

Spodsbjergvej 20, Harpelunde, 4912, Denmark