Spodsbjerg Ferry Port

kaart
 • Spodsbjerg
  Vergelijk tijden en prijzen voor Spodsbjerg

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Spodsbjerg
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Spodsbjerg
  Ontdek veerboten van en naar Spodsbjerg

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Snel een goedkope Spodsbjerg veerboot naar Duitsland en het Deense eiland Lolland met Ferrysavers, onder meer via veerboten boeken naar Puttgarden , Tσrs en Rostock .

 • Op Ferrysavers kunt u direct en veilig boek een Spodsbjerg veerboot naar Puttgarden of Rostock met Scandlines
 • of een veerboot tussen Spodsbjerg en Tars (Tσrs) met LangelandsFµrgen

Hier vind je informatie over goedkope Spodsbjerg veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Spodsbjerg is een klein dorpje aan de oostelijke kust van Langeland, een eiland voor de kust van Denemarken. De goed uitgeruste Spodsbjerg poort bevindt zich in het noorden van het dorp en is gemakkelijk bereikbaar vanaf het geheel van Langeland. Een gratis busdienst gaat van Spodsbjerg naar de grote stad van Rudkobing, waar er veel mogelijkheden om te winkelen en spannende vrijetijdsbesteding ook. In de buurt van de haven van Spodsbjerg, vindt u een aantal kleine voorzieningen, zoals een supermarkt en een kleine camping in de buurt.

Het dorpje Spodsbjerg is een rustige en toch interessante nederzetting op het eiland Langeland en is de thuisbasis van een kleine , idyllische vissershaven en een mooie jachthaven, evenals zowel een klein, gezellig strand en een grote, familie-georiδnteerde strand naar het zuiden van de stad. Het schilderachtige landschap rond het dorp is ideaal voor vogels kijken en fietsen, en de 150 km lange kustlijn is een uitzonderlijke plek om wind-surfen, zeilen, of misschien proberen nieuwe activiteiten.

Een waardevolle dagtocht zou zijn om de stad Rudkobing waar u musea, galeries, winkels, restaurants en cafΘs te bezoeken.

Spodsbjerg Kaart

Bekijk map

Havenadres

LangelandsFærgen

Spodsbjergvej 351, Spodsbjerg, 5900 Rudkobing, Denmark

Scandlines

Spodsbjergvej 351, Spodsbjerg, 5900 Rudkobing, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen