Scandlines

Scandlines
kaart
 • Scandlines
  Scandlines

  Boek uw overtocht met Scandlines

 • Scandlines
  Scandlines

  Boek uw overtocht met Scandlines

 • Scandlines
  Scandlines

  Boek uw overtocht met Scandlines

Vind uw ideale goedkope Scandlines ferry van of naar Duitsland, Denemarken en Zweden. U kunt boeken een veerboot naar Puttgarden , een veerboot naar Rodby en nog veel meer.

op ferrysavers.com we willen het makkelijk voor u om uw Scandlines ferry boeken een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van Scandlines veerboten met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor te maken.

 • Scandlines lopen veerboten vertrekken Rostock (Duitsland) met Gedser (Denemarken )
 • Scandlines bedienen de beroemde veerdienst tussen Puttgarden (Duitsland) en Rodby (Denemarken), onderdeel van de Vogelfluglinie, de verbindingen tussen Kopenhagen Hamburg
 • Er zijn ook Scandlines veerboten tussen Sassnitz (Duitsland) en Trelleborg, en tussen Helsingborg (Zweden) en Helsingor (Denemarken)
 • voor Scandlines veerboten van Puttgarden en Rostock naar Helsingbor g en Spodsbjerg, mail ons

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 15 min. voor vertrek in te checken.

routes:
4
Kortste oversteek:
Puttgarden - Rødby
45 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Scandlines Routes

 • Gedser tot Rostock / Rostock tot Gedser
  8-overtochten dagelijks
  1 uur 45 min
 • Puttgarden tot Rødby / Rødby tot Puttgarden
  45-overtochten dagelijks
  45 min

Scandlines is een Duits-Deense operator, en de grootste ferrymaatschappij in het zuidelijk deel van de Oostzee. Scandlines werd gevormd door de samenvoeging van de grootste nationale veerdiensten van Germnay en Denemarken in 1998. Het loopt tussen Denemarken, Zweden en Duitsland, evenals overtochten naar de Baltische Staten en binnen Denemarken, het dragen van meer dan 17,3 miljoen passagiers in 2008.

vloot van Scandlines bestaat uit 17 moderne veerboten, varieert sterk in grootte, aan boord waar je een breed scala aan restaurants te vinden, waaronder self-service en α la carte opties, bars en tax-free winkelen, evenals alle de belangrijkste faciliteiten verwachten aan boord van een modern schip.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen