Helsingborg Ferry Port

kaart
 • Helsingborg
  Vergelijk tijden en prijzen voor Helsingborg

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Helsingborg
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Helsingborg
  Ontdek veerboten van en naar Helsingborg

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope ferry van Helsingborg naar href="helsingor.htm"> Helsingor Scandlines. Vind de meest recente informatie over goedkope Helsingborg ferry ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Helsingborg haven biedt een prachtig uitzicht over de stad en is gemakkelijk te bereiken vanaf de haven van Helsingor met een 20 minuten met de veerboot over de Oresund Sound. Helsingborg is gelegen in het zuidelijkste deel van Zweden, de zogenaamde Skåne, en is de vierde grootste stad van Zweden.

Historische Helsingborg, met zijn vele oude huizen, is een mooie stad aan de kust. De gebouwen zijn een mix van oude stijl stenen kerken, een fort in het centrum van de stad en nog veel meer moderne commerciële gebouwen. Helsingborg is een belangrijk regionaal centrum van de handel, het vervoer en het bedrijfsleven en is de thuisbasis van het hoofdkantoor van Ikea.

Helsingborg Kaart

Bekijk map

Havenadres

Scandlines

Bredgatan, 25278 Helsingborg, Sweden