Helsingborg Ferry Port

kaart
 • Helsingborg
  Vergelijk tijden en prijzen voor Helsingborg

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Helsingborg
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Helsingborg
  Ontdek veerboten van en naar Helsingborg

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope ferry van Helsingborg naar href="helsingor.htm"> Helsingor met Ferrysavers of u kunt ferry prijzen te vergelijken door de route, de exploitant en de tijd met behulp van onze prijsvergelijking motor boven.

met behulp van Ferrysavers kunt u eenvoudig en veilig boek een veerboot van Helsingborg naar Helsingor met Scandlines. Vind de meest recente informatie over goedkope Helsingborg ferry ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Helsingborg haven biedt een prachtig uitzicht over de stad en is gemakkelijk te bereiken vanaf de haven van Helsingor met een 20 minuten met de veerboot over de Oresund Sound. Helsingborg is gelegen in het zuidelijkste deel van Zweden, de zogenaamde Skσne, en is de vierde grootste stad van Zweden.

Historische Helsingborg, met zijn vele oude huizen, is een mooie stad aan de kust. De gebouwen zijn een mix van oude stijl stenen kerken, een fort in het centrum van de stad en nog veel meer moderne commerciδle gebouwen. Helsingborg is een belangrijk regionaal centrum van de handel, het vervoer en het bedrijfsleven en is de thuisbasis van het hoofdkantoor van Ikea.

Helsingborg Kaart

Bekijk map

Havenadres

Scandlines

Bredgatan, 25278 Helsingborg, Sweden

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen