Samsofaergen

Samsofaergen
kaart
 • Samsofaergen
  Samsofaergen

  Boek uw overtocht met Samsofaergen

 • Samsofaergen
  Samsofaergen

  Boek uw overtocht met Samsofaergen

 • Samsofaergen
  Samsofaergen

  Boek uw overtocht met Samsofaergen

Merk op dat Samsofaergen veerboten (correct gespeld Samsofµrgen ) was eerder bekend als Samsotrafikken veerboten.

Vind uw ideale goedkope Samsofaergen veerboot tussen de Deense eilanden van Zeeland, Samso, en de noord-Jutland, met inbegrip van veerboten naar Kolby Kas Kalundborg en Hou, eenvoudig online op ferrysavers.com.

op Ferrysavers .com we maken het gemakkelijk voor u om uw Samsofaergen ferry boeken een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van Samsofaergen veerboten met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor.

 • Samsofaergen hebben 8 dagelijkse veerdiensten tussen Hou, op het noord-Jutland in Denemarken, en Saelvig op Samso eiland, reizen duren 1 uur
 • en Samsofaergen bieden ook tot 7 dagelijkse diensten (varieert per dag en het seizoen) tussen Kolby Kas op Samso en Kalundborg op de belangrijkste Deense eiland, Zeeland

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit 15 min. voor de geplande vertrektijd.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Samsofaergen Routes

  Samsofaergen werd opgericht ter vervanging van de vroegere Scandlines dienst aansluiten van de mooie en ontspannen eiland Samso met het belangrijkste eiland van Zeeland en het Deense Jutland op het Europese vasteland. Net als bij LangelandsFµrgen en Alsfaergen , Samsofaergen uitgevoerd als onderdeel van Nordic Ferry Services, een joint venture van de Clipper Group en Borholmsfaergen , waarvan het doel is om het gemakkelijker maken om te reizen naar de verschillende delen van Denemarken met de veerboot.

  de m/f Kanhave , m/f Vesborg en m/f Kyholm zijn de 3 schepen dienen Samsofaergen's routes.

  Huisdieren aan boord SamsoFaergen veerboten

  U kunt uw hond of kat aan boord SamsoFaergen ferries met Ferrysavers.nl te boeken. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen