Alsfaergen

Alsfaergen
kaart
 • Alsfaergen
  Alsfaergen

  Boek uw overtocht met Alsfaergen

 • Alsfaergen
  Alsfaergen

  Boek uw overtocht met Alsfaergen

 • Alsfaergen
  Alsfaergen

  Boek uw overtocht met Alsfaergen

Let op: Alsfaergen (correct gespeld Alsfµrgen ) veerboten was eerder bekend als Alsftrafikken .

Gebruik Ferrysavers om uw veerboot tussen de Deense eilanden van ALS en Fyn (Funen) met Alsfaergen en hun veerboten naar Bojden en veerboten naar Fysnhav . Al hun routes bieden directe e-mail.

Op Ferrysavers we het makkelijk voor u om de perfecte koopje veerboot vinden hebt gemaakt; ofwel gebruik maken van onze boek route naar de specifieke Alsfaergen veerboot die u nodig hebt, of zoeken naar goedkope ferries in heel Europa met behulp van onze real-time vergelijking motor.

 • Alsfaergen exploiteren veerdiensten tussen Bojden, op het eiland Fyn in Denemarken, en Fysnhav op het Deense eiland Als
 • Alsfaergen bieden tot 13 overtochten in elke richting in de zomer, en 8 in de winter, met een reistijd van 50 minuten

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit 15 min. voor de geplande vertrektijd.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Alsfaergen Routes

  Het verbinden van twee van de culturele pareltjes van de Oostzee, de eilanden Als en Funen (Fyn), Alsfaergen is eigendom van Clipper en een deel van de familie Nordic Ferry Services. Een 50/50 verdeling venture tussen Clipper en Bornholmsfaergen , Nordic Ferry Services beheert een aantal op een binnenlandse routes in Denemarken, met inbegrip van Samsofaergen en LangelandsFµrgen , met als doel om te reizen tussen de eilanden van het land eenvoudiger te maken.

  Alsfaergen's schip is de m/v Thor Sydfyen ; gebouwd in 1978 biedt zij een bistro cafΘ aan boord serveren van vers gemaakte Smorrebrod (Deense sandwiches), fruit, koude dranken en nog veel meer, maar ook binnen en buiten speelplaatsen. Een hoogtepunt van het gebruik van de Thor Sydfyen is de zon terras met uitzicht op de Zuid-Funen archipel; evenals een spectaculair uitzicht op deze prachtige regio kunt u geluk en spot zowel walvissen en bruinvissen.

  Huisdieren aan boord AlsFµrgen veerboten

  U kunt uw hond of kat te boeken aan boord van een AlsFµrgen ferry met Ferrysavers.nl. AlsFµrgen biedt aan boord accommodatie voor huisdieren op hun schepen, waar huisdieren moeten verblijven. Dit geldt niet voor blindengeleidehonden.

  Let op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen