Fynshav Ferry Port

kaart
 • Fynshav
  Vergelijk tijden en prijzen voor Fynshav

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Fynshav
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Fynshav
  Ontdek veerboten van en naar Fynshav

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope ferry van Fynshav naar de haven van Alsfaergen ( eerder Alstrafikken ), een van de binnenlandse veerdiensten in Denemarken geëxploiteerd door de Nordic Ferry Services

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Fynshav veerboten, waaronder ticketprijzen, kruising tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

De haven van Fynshav is gelegen aan de noordelijke kust van de stad Fynshav in Denemarken, die de eilanden van ALS en Funen naar het vasteland van Denemarken. Fynshav is zeer klein, dus er is slechts een beperkt scala aan faciliteiten en voorzieningen in de buurt van de Fynshav haven. De stad zelf is ook klein, en het is te vinden op het Deense eiland Als in de regio Jutland van het land.

Fynshav Kaart

Bekijk map

Havenadres

AlsFærgen

Færgevej 2 A, Fynshav, 6440 Augustenborg, Denmark