GA Ferries

GA Ferries
kaart
 • GA Ferries
  GA Ferries

  Boek uw overtocht met GA Ferries

 • GA Ferries
  GA Ferries

  Boek uw overtocht met GA Ferries

 • GA Ferries
  GA Ferries

  Boek uw overtocht met GA Ferries

Helaas, GA Ferries zijn momenteel niet beschikbaar met Ferrysavers. Echter, kunt u gebruik maken van onze unieke zoekformulier om alternatieve kruisingen tussen de Griekse eilanden te vinden.

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken GA veerboten naar Griekenland, de Cycladen, de Dodekanesos en de Sporaden, waaronder goedkope veerboten naar Piraeus , Ios , Mykonos en Skopelos .

voor alternatieve veerboten naar de Cycladen, met inbegrip van Naxos , Ios , Mykonos, Paros en Santorini (Thira) , of de Dodekanesos, zoals Patmos , Kalymnos , Leros , Kos en Rhodes , dat GA geserveerd zie onze pagina voor Blue Star Ferries of Agoudimos Lines . Voor andere veerboten rond Griekenland en de eilanden, onder wie de Ionische eilanden en naar Kreta of Italiδ, zie onze pagina's voor ANEK Lines Minoan Lines , Superfast en Endeavour .

Bij Ferrysavers u ferry deals tussen Griekenland en zijn eilanden kunnen vergelijken met behulp van onze real-time vergelijking motor boven.

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit voor alle passagiers 1 uur voor de vertrek van de ferry.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

GA Ferries Routes

  GA Ferries

  GA Ferries is een onafhankelijke ferry operator, met misschien wel een van de meest uitgebreide dekking van de veerdiensten rond de Griekse eilanden, waaronder dagelijkse veerboten naar de Dodekanesos, de Cycladen, de Sporaden eilanden, en de Noord Ege∩sche eilanden, evenals het vasteland van Griekenland en Kreta. reizen GA Ferries naar een enorm scala van eilanden, met inbegrip van de minder voorkomende bestemmingen, want het is de belangrijkste principe van hun dienst aan alle eilandbewoners hun locatie te dienen, het maakt niet uit.

  GA Ferries werd opgericht door de familie Agoudimos in 1988, na vele jaren van succes in de scheepvaart. GA Ferries begon met slechts twee veerboten, maar tegenwoordig hun personenauto vloot bestaat uit 7 comfortabele veerboten en 1 moderne high-speed ferry.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen