Skopelos Ferry Port

kaart
 • Skopelos
  Vergelijk tijden en prijzen voor Skopelos

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Skopelos
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Skopelos
  Ontdek veerboten van en naar Skopelos

  Vind de beste tarieven op AFerry

Skopelos Routes

 • Alonissos tot Skopelos / Skopelos tot Alonissos
  6 overtochten per week
  30 min
 • Glossa tot Skopelos / Skopelos tot Glossa
  6 overtochten per week
  50 min
 • Skiathos tot Skopelos / Skopelos tot Skiathos
  6 overtochten per week
  1 uur 30 min
 • Volos tot Skopelos / Skopelos tot Volos
  6 overtochten per week
  4 uur 10 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers u kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen havens van Alonissos , Mantoudi of Skiathos en kunnen prijzen te vergelijken voor veerboten naar Griekenland en de Cycladen, met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, zoeken op route, tijd en operator vind uw perfecte koopje overtocht.

Over Skopelos

De veerboot haven van Skopelos bevindt zich in het centrum van de belangrijkste stad van het eiland, Skopelos Town, en is daardoor makkelijk te bereiken vanaf elke plek in de stad evenals het hebben van een aantal restaurants en faciliteiten direct aan de haven als u stap uit de veerboot.

de stad Skopelos is enorm vermakelijk plaats met traditionele taverna's, restaurants, disco's en nog veel meer leuke dingen om te zien en te doen. Als je een film fan, zult u merken dat Skopelos was eigenlijk het decor voor ΘΘn van de grootste brutowinst films aller tijden - Mamma Mia! 'S Nachts komt de stad tot leven en je iets van het kijken naar de traditionele Griekse dansers paraderen door de stad te dansen de nacht weg in een van de disco's of taverna's van de stad met een mix van feel-good, traditionele Griekse muziek en moderne pop en rock doen. U kunt ook de hele stad tot leven komen kijken vanaf een van de fantastische heuvel-top bars boven Skopelos.

Skopelos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen