Agoudimos Lines

Agoudimos
kaart
 • Agoudimos
  Agoudimos

  Boek uw overtocht met Agoudimos

 • Agoudimos
  Agoudimos

  Boek uw overtocht met Agoudimos

 • Agoudimos
  Agoudimos

  Boek uw overtocht met Agoudimos

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Snel boek een goedkope Agoudimos Lines ferry naar Italië, Griekenland, of de Cycladen met Ferrysavers. Agoudimos Lines heeft Mykonos

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Agoudimos Routes

  Agoudimos Lines

  Agoudimos Lines is een traditioneel Grieks maritiem corporatie, die trots heeft meer dan dertig jaar ervaring en continue aanwezigheid op maritiem gebied.

  De Agoudimos Lines vloot bestaat uit 5 veerboten, de Ionische Koning , Ionian Sky , Penelope A , Penelope en Kapetan Alexandros . ferries Agoudimos Lines' zijn comfortabel en stijlvol manieren om te reizen en bieden een zeer concurrerend en service van hoge kwaliteit. Aan boord zijn er een aantal verschillende hutten (met inbegrip van luxe hutten), uitstekende maaltijden aan boord, lounges en een sterk betrokken wens om behoeften van de passagiers en bieden value-for-money te voldoen.