Agoudimos Lines

Agoudimos
kaart
 • Agoudimos
  Agoudimos

  Boek uw overtocht met Agoudimos

 • Agoudimos
  Agoudimos

  Boek uw overtocht met Agoudimos

 • Agoudimos
  Agoudimos

  Boek uw overtocht met Agoudimos

Snel boek een goedkope Agoudimos Lines ferry naar Italiδ, Griekenland, of de Cycladen met Ferrysavers. Agoudimos Lines heeft veerboten naar Brindisi , veerboten naar Corfu , een veerdienst naar Igoumenitsa en ook ferry routes naar Rafina in Zuid-Griekenland in de buurt van Athene.

Met Ferrysavers' real-time vergelijking motor op zoek naar de specifieke Agoudimos Lines ferry u na of vergelijk de hele Italiδ naar Griekenland veerboot markt door de operator, route en tijd. Vind informatie over Agoudimos Lines havens en routes.

 • Agoudimos ferries reizen naar de Italiaanse haven van Brindisi naar Corfu en Igoumenitsa, alsmede tussen de verschillende Griekse havens
 • Agoudimos veerboten ook reizen tussen Brindisi en de ferry haven van Vlore in Albaniδ
 • Agoudimos' Griekse binnenlandse diensten verwijzen Rafina op het vasteland met de Cycladen, en reizen naar het eiland havens van Andros Tinos en Mykonos

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Agoudimos Routes

  Agoudimos Lines

  Agoudimos Lines is een traditioneel Grieks maritiem corporatie, die trots heeft meer dan dertig jaar ervaring en continue aanwezigheid op maritiem gebied.

  De Agoudimos Lines vloot bestaat uit 5 veerboten, de Ionische Koning , Ionian Sky , Penelope A , Penelope en Kapetan Alexandros . ferries Agoudimos Lines' zijn comfortabel en stijlvol manieren om te reizen en bieden een zeer concurrerend en service van hoge kwaliteit. Aan boord zijn er een aantal verschillende hutten (met inbegrip van luxe hutten), uitstekende maaltijden aan boord, lounges en een sterk betrokken wens om behoeften van de passagiers en bieden value-for-money te voldoen.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen