Vlore Ferry Port

kaart
 • Vlore
  Vergelijk tijden en prijzen voor Vlore

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Vlore
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Vlore
  Ontdek veerboten van en naar Vlore

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u direct boek een goedkope ferry overtocht van Vlore over de Adriatische Zee naar Italiδ, met inbegrip van routes naar href="brindisi.htm"> Brindisi

 • U kunt gemakkelijk en veilig boeken een kruising veerboot tussen Vlore en Brindisi in het zuiden van Italiδ met Agoudimos Lines met Ferrysavers.
 • Of u kunt een veerboot op dezelfde route te boeken vanuit Red Star Ferries

Vind de meest recente informatie over goedkope Vlore veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Over Vlore

Vlore is Albaniδ tweede grootste haven, met regelmatige veerverbindingen met de Italiaanse havens van Bari en Brindisi, en is goed rechts gepositioneerd door de belangrijkste stad. De stad en de haven werden gesticht in de 6e eeuw voor Christus door de Grieken.

De stad Vlore heeft een echte zuidelijke mediterrane sfeer, met brede boulevards versierd door enorme palmbomen en tuinen, olijfgaarden en buiten de stad die gedijen in het warme klimaat. Hoewel het centrum van de stad is niet de meest pittoreske, Vlore is populair is een toeristische bestemming dankzij zijn positie als toegangspoort tot de Albanese Riviera en naar het naburige Vlora Bay - de diepste, grootste en meest prachtige baai aan de Albanese kust, die is 19 km lang en de thuisbasis van de stranden en kristalhelder water.

Verplaatsingen

Het is gemakkelijk om Vlore te krijgen van Brindisi. Er zijn twee 's nachts veerboten zijn uitgevoerd op deze route sinds mei 2015, aankomst in Vlore vroeg in de ochtend.

Vlore Kaart

Bekijk map

Havenadres

Red Star Ferries

Port of Vlore, Vlore, Albania

European Seaways

Port of Vlore, Vlore, Albania

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen