Endeavor Lines

Endeavor Lines
kaart
 • Endeavor Lines
  Endeavor Lines

  Boek uw overtocht met Endeavor Lines

 • Endeavor Lines
  Endeavor Lines

  Boek uw overtocht met Endeavor Lines

 • Endeavor Lines
  Endeavor Lines

  Boek uw overtocht met Endeavor Lines

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers die u kunt boeken een goedkope Endeavor Lines veerboot naar Italië of Griekenland. Met behulp van Ferrysavers kunt u een veerboot naar Kefalonia , Patras en Igoumenitsa (alle in Griekenland)

 • Endeavour ook uitvoeren veerboten van zowel Corfu en Kefalonia naar Patras en Igoumenitsa (let op: dit zijn seizoensgebonden diensten, en niet altijd beschikbaar te boeken)
 • en Endeavour opereren veerboten tussen de belangrijke havens op het vasteland van Patras en Igoumenitsa (ook een seizoensgebonden dienst)
 • Overzicht

  Check-in informatie

  Alle passagiers dienen minstens twee uur voor vertrek in te checken met uitzondering van groepen en reizigers met een kampeerauto/motorhome. Zij dienen zich minstens drie uur voor vertrek te melden.

  routes:
  Kortste oversteek:

  Meest populaire route:

  Speciale aanbieding

  Endeavor Lines Routes

   Endeavor Lines

   Endeavor Lines is een Griekse operator, het verstrekken van goedkope, maar luxe, veerdiensten tussen Italië, Griekenland en de Ionische eilanden.

   Endeavor Lines huidige vloot bestaat uit drie moderne schepen, de Ionian Queen , Erotokritos T. en Elli T . Alle schepen allemaal bereid om ervoor te zorgen u geniet van uw reis vanaf het moment dat je aan boord bent, met een à la carte restaurant en self-service cafetaria, bars en snackbars, live muziek, een zwembad en zonneterrassen, casino met blackjack en roulette, en winkels.