Endeavor Lines

Endeavor Lines
kaart
 • Endeavor Lines
  Endeavor Lines

  Boek uw overtocht met Endeavor Lines

 • Endeavor Lines
  Endeavor Lines

  Boek uw overtocht met Endeavor Lines

 • Endeavor Lines
  Endeavor Lines

  Boek uw overtocht met Endeavor Lines

Ferrysavers die u kunt boeken een goedkope Endeavor Lines veerboot naar Italiδ of Griekenland. Met behulp van Ferrysavers kunt u een veerboot naar Corfu , Brindisi , boeken Patras (Patra) en ook naar Igoumenitsa.

Met Ferrysavers kunt u veilig boekt een Endeavor Lines ferry een specifieke route door of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen u informatie over Endeavor Lines ferry overtochten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

 • Endeavor Lines lopen veerdiensten tussen Brindisi (in Italiδ) en Corfu, Kefalonia , Patras en Igoumenitsa (alle in Griekenland)
 • Endeavour ook uitvoeren veerboten van zowel Corfu en Kefalonia naar Patras en Igoumenitsa (let op: dit zijn seizoensgebonden diensten, en niet altijd beschikbaar te boeken)
 • en Endeavour opereren veerboten tussen de belangrijke havens op het vasteland van Patras en Igoumenitsa (ook een seizoensgebonden dienst)

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen minstens twee uur voor vertrek in te checken met uitzondering van groepen en reizigers met een kampeerauto/motorhome. Zij dienen zich minstens drie uur voor vertrek te melden.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Endeavor Lines Routes

  Endeavor Lines

  Endeavor Lines is een Griekse operator, het verstrekken van goedkope, maar luxe, veerdiensten tussen Italiδ, Griekenland en de Ionische eilanden.

  Endeavor Lines huidige vloot bestaat uit drie moderne schepen, de Ionian Queen , Erotokritos T. en Elli T . Alle schepen allemaal bereid om ervoor te zorgen u geniet van uw reis vanaf het moment dat je aan boord bent, met een α la carte restaurant en self-service cafetaria, bars en snackbars, live muziek, een zwembad en zonneterrassen, casino met blackjack en roulette, en winkels.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen