Kefalonia Ferry Port

kaart
 • Kefalonia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Kefalonia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Kefalonia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Kefalonia
  Ontdek veerboten van en naar Kefalonia

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope Kefalonia veerboot naar Ionische veerboten

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Kefalonia veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Kefalonia is een eiland in de Ionische eilanden voor de kust van Griekenland. Het zit vol met groene bossen, hoge kliffen, bergen en turquoise zee - vooral bij de Sami en Mirtos stranden op het eiland. Hoewel het heel druk in de zomer, Kefalonia is schoon, vriendelijk en vrij klein, wat betekent dat je nooit ver weg van alles waar je ook bent op het eiland. Een aanbevolen dag te komen is om Lake Melissani, een ondergronds meer, dat is beroemd in de Griekse mythologie. Een ander leuk en de moeite waard dag te komen is om een boot te nemen in de Egeïsche Zee, waar u kunt duiken uit te buitengewone ruïnes en standbeelden van vroeger tijden, en een breed scala aan mediterrane zeeleven.

Kefalonia Kaart

Bekijk map

Havenadres