Kefalonia Ferry Port

kaart
 • Kefalonia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Kefalonia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Kefalonia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Kefalonia
  Ontdek veerboten van en naar Kefalonia

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope Kefalonia veerboot naar Killini met Ferrysavers, of u kunt ferry prijzen te vergelijken door de route, de exploitant en de tijd met behulp van onze prijsvergelijking motor boven.

.
 • Met Ferrysavers kunt u eenvoudig en veilig een Kefalonia/Argostoli ferry, een Kefalonia/Lixuria veerboot of een Kefalonia/Poros ferry naar Killini boeken Ionische veerboten

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Kefalonia veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Kefalonia is een eiland in de Ionische eilanden voor de kust van Griekenland. Het zit vol met groene bossen, hoge kliffen, bergen en turquoise zee - vooral bij de Sami en Mirtos stranden op het eiland. Hoewel het heel druk in de zomer, Kefalonia is schoon, vriendelijk en vrij klein, wat betekent dat je nooit ver weg van alles waar je ook bent op het eiland. Een aanbevolen dag te komen is om Lake Melissani, een ondergronds meer, dat is beroemd in de Griekse mythologie. Een ander leuk en de moeite waard dag te komen is om een boot te nemen in de Ege∩sche Zee, waar u kunt duiken uit te buitengewone ru∩nes en standbeelden van vroeger tijden, en een breed scala aan mediterrane zeeleven.

Kefalonia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen