Disneyland Parijs Eurostar station

kaart
 • Disneyland Parijs
  Vergelijk tijden en prijzen voor Disneyland Parijs

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Disneyland Parijs
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Disneyland Parijs
  Ontdek veerboten van en naar Disneyland Parijs

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Zoeken ideale goedkope Eurostar ticket naar het station Disneyland Paris jouw vanaf Ashford , Ebbsfleet International of London St Pancras met Ferrysavers.

Meer informatie over Disneyland Parijs Eurostar kruisingen, met inbegrip met inbegrip van prijzen en beschikbaarheid , en boek een Eurostar-ticket online met onmiddellijke e-mail bevestiging.

Disneyland Paris, soms aangeduid als EuroDisney, is een van de meest populaire badplaats vakantie en recreatie in Europa, gelegen aan de rand van Parijs en met directe verbindingen met de metro , TGV, bussen en Eurostar .

Disneyland Paris is verdeeld in twee themaparken, Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Er is een ruime keuze aan hotels in de buurt beiden en deze zijn verbonden met speciale shuttles. Disneyland Paris faalt nooit aan al haar bezoekers van alle leeftijden verbazen. Disneyland Park beschikt over verschillende thema's zoals Fantasyland, Adventureland en Main Street USA en beschikt over een breed scala aan attracties voor de kleintjes als voor de volwassenen. Walt Disney Studios ontdekt u de magie achter de Disney-films en ervaar de sensatie van de film special effects.

Als u met de auto na de ferry genomen, zult u gemakkelijk uw weg te vinden, zoals het park is gelegen ten noordoosten van Parijs en is zeer goed aangegeven vanaf de snelwegen.

Om de nieuwste Disneyland Parijs aanbiedingen boeken, zie onze goedkoop ticket voor Disneyland Paris .

Disneyland Parijs Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen