Eurostar

Eurostar
kaart
 • Eurostar
  Eurostar

  Boek uw overtocht met Eurostar

 • Eurostar
  Eurostar

  Boek uw overtocht met Eurostar

 • Eurostar
  Eurostar

  Boek uw overtocht met Eurostar

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Helaas, Eurostar reserveringen zijn momenteel niet beschikbaar op Ferrysavers. U kunt echter onze unieke vergelijking engine hierboven te gebruiken om een breed scala van alternatieve diensten te vinden.

Ferrysavers u uw ideale goedkope Eurostar-trein naar Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk of België, met name diensten aan Ebbsfleet International Calais, Lille, Parijs Gare du Nord, en Brussel. Er zijn tot 7 dagelijkse diensten naar Parijs en 5 aan Brussel van Ebbsfleet.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Eurostar Routes

  Eurostar

  De fantastische Eurostar hogesnelheidstrein dienst rechtstreeks verbindt het Verenigd Koninkrijk naar België en Frankrijk via de Kanaaltunnel en is drastisch veranderd reizen, biedt naadloze verbindingen tussen stadscentra; met de voltooiing van de eerste Britse hogesnelheidslijn High Speed 1, Londen naar Parijs duurt 2 uur en 15 minuten, Londen naar Brussel duurt 1 uur 51 minuten en Londen naar Lille slechts 1 uur 20 minuten. Sinds de lancering in 1994 Eurostar heeft meer dan 100 miljoen passagiers vervoerd over het Kanaal.

  Eurostar-treinen zijn zeer comfortabel en hebben een uitstekende catering aan boord voorzieningen, en de mogelijkheid om drie soorten zitplaatsen. Standaard klasse biedt een bar/buffet faciliteiten met alcoholische en non-alcoholische dranken, snelle en lekkere hapjes en gezonde vullen maaltijden. Leisure Direct passagiers genieten van een speciale wagen met een gratis krant en een maaltijd, bereid met seizoensgebonden producten, en drinken geserveerd in uw stoel. Business Premier reizigers hebben alles wat ze nodig hebben voor hun reis, met inbegrip van extra ruime zetels, wi-fi, gratis kranten en tijdschriften, gratis drankjes uit de Business Premier bar, en een keuze van hoge kwaliteit maaltijden van het menu geserveerd aan uw zitplaats.