Eurostar station Brussel

kaart
 • Brussel
  Vergelijk tijden en prijzen voor Brussel

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Brussel
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Brussel
  Ontdek veerboten van en naar Brussel

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Eurostar treinticket naar Brussel vanuit Ashford , Ebbsfleet International of London St Pancras met Ferrysavers.

 • met Ferrysavers kunt u een ticket tussen Brussel en boeken London St Pancras, Ashford en Ebbsfleet stations een specifieke route door op het beroemde Eurostar dienst

Zoek de meest recente informatie over Brussel Eurostar overtochten , inclusief prijzen en beschikbaarheid, en boek een goedkoop Brussel Eurostar ticket online in real time op Ferrysavers.

stamt uit 1869, werd Brussel Eurostar Zuidstation, ook wel aangeduid als Brussel Zuid, oorspronkelijk ontworpen door Payen en sinds het begin van 1990 is de thuisbasis van de Eurostar en de Thalys. Brussel Eurostar Midi station is ideaal gelegen in het hart van de Belgische hoofdstad in de nabijheid van het openbaar vervoer: het metrostation, trams en lokale bussen. Brussel Eurostar Midi station is voorzien van alles wat wordt verwacht voor een van de belangrijkste Europese vervoersknooppunt zoals een wisselkantoor, kiosken en souvenirwinkels

Brussel is het hoofdkwartier van de instellingen en rivalen van de Europese Unie gemakkelijk met andere Europese steden zoals Parijs en Londen . Brussel is een van de grootste stad in Europa en biedt tal van activiteiten, attracties, zoals de beroemde "Grote Markt", Jubilee Arch en de Koninklijke Musea voor Kunst onder vele andere monumenten, unieke gastronomie en een uitstekende het winkelen ervaring waardoor het een ideale bestemming voor een korte vakantie.

Brussel Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen