London St Pancras Eurostar Station

kaart
 • London St Pancras
  Vergelijk tijden en prijzen voor London St Pancras

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • London St Pancras
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • London St Pancras
  Ontdek veerboten van en naar London St Pancras

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope Eurostar-trein van Londen St. Pancras naar Frankrijk of Belgiδ met Ferrysavers, met inbegrip van treinen naar Brussels Midi , Disneyland Paris , Lille en Calais .

 • met Ferrysavers kunt u eenvoudig en veilig boek een Eurostar-trein van Londen St. Pancras naar Brussels Midi, Disneyland Parijs, Calais, Parijs Gare du Nord, Aime La Plagne, Bourg St. Maurice , Avignon, Moutiers en Lille met Eurostar

Zoek de meest recente informatie over goedkope Eurostar-trein kruisingen, met inbegrip ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

St. Pancras station wordt vaak aangeduid als de 'kathedraal van de spoorwegen, met zijn liefdevol gerestaureerd, prachtige gotische Victoriaanse architectuur, is het gemakkelijk te zien waarom St. Pancras station is gelegen in de buurt van het centrum van Londen en is goed verbonden met de stad als gevolg van de uitstekende metro-systemen en bus netwerken. Evenals de huisvesting van de Eurostar-terminal, St. Pancras station is ook de Rail hub voor de East Midlands, die maakt het ook mogelijk bezoekers van Engeland gemakkelijk toegang tot de rest van het land via de spoorwegnetten.

London St Pancras Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen