Lille Eurostar Station

kaart
 • Lille
  Vergelijk tijden en prijzen voor Lille

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Lille
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Lille
  Ontdek veerboten van en naar Lille

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Eurostar overtocht naar Lille van Ashford , Ebbsfleet International of London St Pancras met Ferrysavers, of u kunt de prijzen bij verschillende ferry maatschappijen, en de tijd te vergelijken met behulp van onze prijsvergelijking motor boven.

 • Met Ferrysavers kunt u een ticket tussen Lille en de London St Pancras, Ashford en Ebbsfleet stations boek een specifieke route door op het beroemde en snelle Eurostar dienst

Meer informatie over Lille Eurostar kruisingen, met inbegrip inclusief prijzen & amp; beschikbaarheid en boek een Lille Eurostar ticket online met onmiddellijke e-mail bevestiging.

Lille Eurostar Europe station is ideaal gelegen in het hart van de stad op slechts een korte loopafstand van alle lokale attracties en voorzieningen en is gekoppeld met winkelcentrum Euralille. Het is heel gemakkelijk om een TGV-verbinding bij Lille Europe station of op het nabijgelegen station Lille Flandres vangen. Lille Eurostar Europe station beschikt over alle benodigde faciliteiten, waaronder cafe, wisselkantoor, geldautomaten, lounges en informatiebalie.

Lille Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen