My Ferry Link

My Ferry Link
kaart
 • My Ferry Link
  My Ferry Link

  Boek uw overtocht met My Ferry Link

 • My Ferry Link
  My Ferry Link

  Boek uw overtocht met My Ferry Link

 • My Ferry Link
  My Ferry Link

  Boek uw overtocht met My Ferry Link

. Let op: My Ferry Link gestaakt alle operaties in juni 2015. Echter, kunt u een breed scala aan alternatieven te vinden door het intikken van uw bestemming in onze unieke vergelijking engine

Met Ferrysavers kunt u eenvoudig en snel te boek een goedkoop ferry naar het Verenigd Koninkrijk of Frankrijk. Met behulp van Ferrysavers kunt overtocht te boeken naar href="calais.htm"> Calais of Dover

Gebruik gewoon Ferrysavers' real-time vergelijking motor en boek jezelf een deal.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

My Ferry Link Routes

  My Ferry Link

  My Ferry Link rende diensten op het cross channel route tussen Dover en Calais dat is de meest populaire route naar Frankrijk. De My Ferry Link vloot opgenomen moderne schepen met alle faciliteiten voor een comfortabel en ontspannende reis te verzekeren.

  De voorzieningen voor kinderen waren zeer goed op My Ferry Link veerboten. U zult speciale kwekerij gebieden vinden met kleedruimtes en voor de iets oudere kinderen de Playzone biedt spelletjes, cartoons en kindvriendelijk meubilair.

  Voor eten en drinken, My Ferry Link schepen hadden self service restaurants en de bar. De bar gebieden geserveerd warme en koude dranken en snacks in de omgeving van een traditionele Britse pub. De restaurants op voorwaarde dat een grote verscheidenheid van goed eten tegen goede prijzen. De schepen hebben ook een winkel waar je kon oppikken een verscheidenheid aan producten tegen bodemprijzen.

  Door de My Ferry Link schepen kon je comfortabele stoelen en grote ramen om te helpen de passagiers te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen