Brittany Ferries économie

Brittany Ferries économie
kaart
 • Brittany Ferries économie
  Brittany Ferries économie

  Boek uw overtocht met Brittany Ferries économie

 • Brittany Ferries économie
  Brittany Ferries économie

  Boek uw overtocht met Brittany Ferries économie

 • Brittany Ferries économie
  Brittany Ferries économie

  Boek uw overtocht met Brittany Ferries économie

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Waarde dienst van Engeland naar Frankrijk en Spanje van Brittany Ferries économie

Maak gebruik van de geweldige aanbiedingen van Ferrysavers.nl en Brittany Ferries.

Brittany Ferries économie is een gloednieuwe no-nonsense dienst door Brittany Ferries. Het schip Etretat loopt een économie service en zal werken in het weekend tussen Portsmouth en Santander. Er zullen ook vier terugkeer kruisingen tussen Portsmouth en Le Havre. Aan boord van de Etretat u een self-service restaurant, een bar, een film lounge en een zithoek te vinden. Voor 's nachts kruisingen, en-suite hutten beschikbaar zal zijn.


Met Ferrysavers' real-time vergelijking motor om de specifieke Brittany Ferries vinden oversteken u na of vergelijk de hele ferry markt door de operator, route en tijd.

 • Brittany Ferries hebben veel cross channel veerboten naar Frankrijk, met routes van Portsmouth (Engeland) naar Cherbourg, St Malo en Caen (Frankrijk), Poole (Engeland) naar Cherbourg en Plymouth (Engeland) naar Roscoff (Frankrijk)
 • Brittany Ferries bieden routes tussen beide Plymouth en Portsmouth (Engeland) en Santander aan de noordkust van Spanje's
 • Brittany Ferries biedt ook routes tussen Portsmouth (Engeland) en Le Havre in Frankrijk. Loopt van mei tot september, deze route heeft 1 afvaart per dag, van donderdag tot zondag.
 • Brittany Ferries hebben ook kruisingen tussen Cork (Nederland) en Roscoff

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Brittany Ferries économie Routes

  Brittany Ferries

  Brittany Ferries is een van de meest bekende namen in de cross-channel operaties, en werd opgericht in het noorden van Frankrijk in 1972 om te profiteren van de enorme kans het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigd Breton als een bron toeristen en plaats voor de boeren van de regio om hun producten te exporteren.

  Bretagne heeft één van de modernste vloten varen over het Kanaal, met vele schepen met een luxe cruise-ferry ervaring met uitstekende faciliteiten aan boord om u te helpen ontspannen en begin uw vakantie in stijl. Of het nu voor een vakantie, een korte vakantie of reizen voor het werk, de ervaring aan boord kunt u ontspannen en genieten van het op zee met aan boord van entertainment, dat is prachtig gevarieerd. De keuze aan eten is in de eerste klasse met een verscheidenheid aan uitstekende Franse keuken voor de smaakpapillen te verleiden. U kunt ook winkelen in de vele boetiekjes en winkels aan boord van het schip, of ontspannen in uw comfortabele hut accommodatie.

  vloot Brittany Ferries' bestaat uit de catamaran Normandie Vitesse , die de snelste manier om te reizen van Cherbourg naar het Verenigd Koninkrijk, de fast-ferry biedt Normandie Express , de luxe cruise-ferries Armorique en Pont-Avenn , en de veerboten Mont St Michel , Normandie , Bretagne en Barfleur .