Virtu Ferries

Virtu Ferries
kaart
 • Virtu Ferries
  Virtu Ferries

  Boek uw overtocht met Virtu Ferries

 • Virtu Ferries
  Virtu Ferries

  Boek uw overtocht met Virtu Ferries

 • Virtu Ferries
  Virtu Ferries

  Boek uw overtocht met Virtu Ferries

Met behulp van Ferrysavers die u kunt boeken een Virtu Ferries veerboot naar Catania of een Virtu Ferries veerboot naar Malta of een veerboot naar Pozzallo .

boek Met Ferrysaver's route naar op zoek naar de specifieke Virtu Ferries veerboot je na of vergelijk de hele ferry markt door de operator, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor, en informatie vinden over Virtu Ferries ferry havens en routes naar rechts.

 • Virtu Ferries verzorgt veerboten tussen Siciliδ en Malta
 • Virtu Ferries veerdiensten vanuit Catania Malta exclusief de kosten van een bus tussen Catania en Pozzallo. Deze route is alleen voetpassagiers.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken, voor alle overige passagiers geldt 90 minuten voor vertrek.

routes:
4
Kortste oversteek:
Pozzallo - Valletta
1 uur 45 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Virtu Ferries Routes

Virtu Ferries zijn de exploitatie van een high speed veerdienst tussen Malta en Siciliδ sinds 1988. De Jean De La Valette , 800 passagiers, 156 auto's met inbegrip van aanhangwagens, maakt meer dan 500 retourvluchten per jaar tussen Valletta en Pozzallo (90 minuten) en Catania (3 uur) effectief te maken van Malta een deel van het vasteland van Europa.

Venezia Lines, een volledige dochteronderneming van Virtu Ferries, heeft sinds 2001 run een zes maanden in het seizoen tussen Venetiδ en acht Adriatische havens in Sloveniδ en Kroatiδ. De hoge snelheid passagiersschepen San Frangisk en San Pawl , beide met een capaciteit van 317 passagiers, worden ingezet op deze dienst. San Gwann , 427 passagiers en 21 voertuigen, rijdt tussen Bari, Italiδ en Durres in Albaniδ.

Alle ondernemingen schepen die de Maltese vlag voeren, worden geclassificeerd door Det Norske Veritas en zijn gecertificeerd volgens de hoogste internationale en Europese veiligheidsnormen.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen