Malta Ferry Port

kaart
 • Malta
  Vergelijk tijden en prijzen voor Malta

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Malta
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Malta
  Ontdek veerboten van en naar Malta

  Vind de beste tarieven op AFerry

Malta Routes

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Malta ferry naar href="catania.htm"> Catania Civitavecchia , Pozzallo en Salerno met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten naar Italiδ.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u snel en veilig een Malta veerboot naar Catania, Civitavecchia en Salerno boeken Grimaldi Lines
 • Als alternatief kunt u ook goedkope veerboten van Malta naar Catania en Pozzallo boeken Virtu Ferries

Vind onze meest recente informatie over goedkope Malta veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Malta is een archipel van 7 eilanden met een warme mediterrane klimaat dat een gemiddelde van 30C in de zomer bereikt. Malta staat bekend om zijn intrigerende 7000 jaar geschiedenis, en het heeft paleizen, kathedralen en forten om te laten zien, evenals de ongelooflijke megalithische tempels, die naar verluidt de oudste vrijstaande structuren op aarde, evenals een UNESCO World Heritage zijn Site.

De eilanden zijn ook ideaal voor duiken met deep-sea wrakken, grotten en kleurrijke riffen te ontdekken die vol octopus, roggen en dolfijnen zijn. Malta heeft ook een liefde voor muziek en entertainment; Er zijn live bands in elke stad, wekelijks concerten, open-air theaters, opera's, casino's, clubs, bioscopen ... de lijst gaat maar door!

En tussen de weelderige velden, bruisende steden en prachtige stranden, sportliefhebbers kunnen golf, tennis, squash, zwemmen en cricket, evenals meer avontuurlijke sporten zoals paragliding, windsurfen, wakeboarden, waterskiδn en zeilen te spelen. Malta is echt de plek voor iedereen.

Malta Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tirrenia di Navigazione

Sea Passenger Terminal Tirrenia Office - Room 80 Pinto Wharf Floriana FRN 1913 Malta, 1913, Malta

Virtu Ferries

Virtu Passenger Terminal,Xatt il-Ghassara tal-Gheneb,Marsa, Malta, MRS 1917, Malta

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen