Catania Malta Ferry

kaart
 • Catania naar Malta
  Vergelijk tijden en prijzen voor Catania naar Malta

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Catania naar Malta
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  7 uur 15 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Catania - Valletta

  Voetpassagier + 3
  Reizen: zondag 27 september 2020
  vanaf: € 189
  Grimaldi Lines

Catania Informatie

Catania is de tweede grootste stad in Siciliδ en bruist van het leven. Gelegen aan de voet van de beroemde vulkaan de Etna, is Catania in de eerste plaats gezien als een universiteitsstad, met veel studenten in het gebied en fantastische nachtleven, inclusief clubs, bars en restaurants. Sommige toeristen kan de stad voor de beroemde Olifantenfontein kennen, terwijl sommige kan het bekend om zijn interessante, enigszins out-of-place Griekse stijl tempels, die nog steeds ongelooflijk kijken, zelfs al zijn ze duizenden jaren oud zijn.

de stad is een spannende mix van barokke architectuur en stedenbouw, en dit is te zien in de Piazza del Duomo, een prachtige stad plein, dat wordt gedomineerd door de kathedraal, een van de grootste en mooiste gebouwen in Catania. In het centrum van de stad is de belangrijkste winkelstraat Via Etnea, populair bij iedereen van alle leeftijden, en de buurt Teatro Massimo die bekend staat als een van de meest levendige en drukste buurten op het eiland. Voor de strandliefhebbers, La Plaja is een aangename strand langs de zuidkust van de Catanian baai.


Malta Information

Malta is een archipel van 7 eilanden met een warme mediterrane klimaat dat een gemiddelde van 30C in de zomer bereikt. Malta staat bekend om zijn intrigerende 7000 jaar geschiedenis, en het heeft paleizen, kathedralen en forten om te laten zien, evenals de ongelooflijke megalithische tempels, die naar verluidt de oudste vrijstaande structuren op aarde, evenals een UNESCO World Heritage zijn Site.

De eilanden zijn ook ideaal voor duiken met deep-sea wrakken, grotten en kleurrijke riffen te ontdekken die vol octopus, roggen en dolfijnen zijn. Malta heeft ook een liefde voor muziek en entertainment; Er zijn live bands in elke stad, wekelijks concerten, open-air theaters, opera's, casino's, clubs, bioscopen ... de lijst gaat maar door!

En tussen de weelderige velden, bruisende steden en prachtige stranden, sportliefhebbers kunnen golf, tennis, squash, zwemmen en cricket, evenals meer avontuurlijke sporten zoals paragliding, windsurfen, wakeboarden, waterskiδn en zeilen te spelen. Malta is echt de plek voor iedereen.