Salerno Ferry Port

kaart
 • Salerno
  Vergelijk tijden en prijzen voor Salerno

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Salerno
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Salerno
  Ontdek veerboten van en naar Salerno

  Vind de beste tarieven op AFerry

Salerno Routes

 • Palermo tot Salerno / Salerno tot Palermo
  1 overtochten per week
  9 uur 30 min
 • Tunis tot Salerno / Salerno tot Tunis
  2 overtochten per week
  18 uur

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u snel en gemakkelijk boek een goedkope Salerno ferry overtocht naar Siciliδ of Tunesiδ, met inbegrip van veerboten naar Palermo , Amalfi, Positano , Capri en Tunis .

 • Met Ferrysavers u kunt veilig boek een Salerno ferry naar Palermo en Tunis met Grimaldi Lines
 • en als nodig om te reizen naar een van de volgende bestemmingen zoals: Amalfi, Positano en Capri, Navlib Ferries .

Hier vind je informatie over goedkope Salerno veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Salerno

Salerno is een stad gelegen aan de Tyrreense Zee en is de thuisbasis van de oudste universiteit van Europa; de Schola Medica Salernitana, gebouwd in de vroege Middeleeuwen. Salerno ferry-poort bevindt zich aan de westelijke rand van de stad en is de ingang voor de veerboten naar Salerno voor degenen die willen genieten van de prachtige kust van Amalfi. Er zijn busverbindingen en taxi diensten die naar het centrum van de stad.

Er is genoeg te zien en te doen rond deze levendige Italiaanse havenstad. Enkele van de meest prachtige stranden in de Amalfi regio zich in en rond de stad, en er zijn vele heerlijke restaurants, kiosken en cafes die op voortreffelijke Italiaanse gerechten verkopen, zoals traditionele Napoletana pizza's, pasta's en gnocchi, evenals honderden soorten koffie en likeuren. Er is ook een breed scala van prachtige barokke en provinciale gebouwen in de stad, zoals de Dom van Salerno, en het historische centrum van Salerno wordt vaak genoemd als een van de best bewaarde steden in het geheel van de Middellandse Zee. Na enige winkelen langs de Via dei Mercanti, misschien kunt u ontspannen in de fantastische Villa Communale park.

Haven van Salerno

Het havengebied in Salerno is niet erg aantrekkelijk, maar zodra je krijgen op de boulevard dingen worden steeds veel beter. Er is een historische oude stad in de buurt, die historische bezienswaardigheden, vol met hele kleine gangen en verborgen hoekjes behouden. Er zijn een aantal cafΘs, waar u iets te eten tijdens het wachten voor de overtocht te vinden.

Salerno Kaart

Bekijk map

Havenadres

NLG

Molo Manfredi, Salerno, , Italy

Grimaldi Lines

Salerno Auto Terminal, Salerno SA, Italy,, 84 121, Italy

Travelmar

Porto turistico "Masuccio Salernitano", Piazza Della Concordia, 84122 Salerno SA,, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen