Positano Ferry Port

kaart
 • Positano
  Vergelijk tijden en prijzen voor Positano

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Positano
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Positano
  Ontdek veerboten van en naar Positano

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u snel en gemakkelijk boek een goedkope Positano overtocht rond Siciliδ, met inbegrip van veerboten naar Amalfi , Capri en Salerno .

 • Met Ferrysavers kunt u veilig boek een Salerno ferry een van de volgende bestemmingen zoals: Amalfi, Salerno en Capri, Navlib Ferries

Meer informatie over goedkope Positano. veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Positano

Positano is gelegen in de regio Campaniδ van Italiδ, aan de kust van Amalfi. Het begon als een vissersdorp vorige eeuw, en eindigde het als een populaire, en nogal chi-chi resort. Het is zeer beroemd om zijn hotels en boetieks evenals voor de kronkelende trappen die de stad verbinden, en de torenhoge kliffen boven. het seizoen van de vakantie loopt ongeveer van juni tot eind september. De stad is nog in leven en aangenaam buiten deze periode, hoewel de bussen en veerdiensten zou kunnen worden verminderd. Als u wilt voorkomen dat de menigte, oktober/november is een geweldige tijd om te bezoeken. Er is zoveel te doen in Positano. een echte traktatie voor vrouwen die genieten van een beetje window shopping - In de loop der jaren Positano is ook bekend om zijn mode in linnen kleding, lederen schoenen en lederen handtassen worden. Als je je verveelt van winkelen, eten en te ontspannen, kunt u verschillende kerken van belang, met name de Duomo aan het strand, met zijn groene en gouden koepel vinden. De wit-gouden interieur is luchtig en aantrekkelijk en een bezoek waard, en het kleine plein naar buiten, waar de jongens schoppen voetballen rond, is puur Italiaans.

Getting naar Positano

naar Positano is niet moeilijk. Positano ligt op de busroute tussen Amalfi en Sorrento. Het duurt ongeveer een uur van Amalfi langs de kronkelende kustweg, en een half uur van Sorrento. De blauwe SITA bussen stoppen tweemaal Positano: de eerste stop van Sorrento, richting op de kruising van de kustweg met Viale Pasitea, de tweede is op de kruising met de Via Cristoforo Colombo. U kunt eenvoudig uw tickets kopen in bars of krantenwinkels voordat de bus aankomt, en te valideren in de machine geleverd aan boord van de bus. Positano is ook bereikbaar met de zee of u kunt een watertaxi of ferry nemen (en velen van hen zal niet opraken van het seizoen).

Positano Kaart

Bekijk map

Havenadres

Travelmar

Via Marina Grande, , 84017 Positano SA, , Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen