Amalfi Ferry Port

kaart
 • Amalfi
  Vergelijk tijden en prijzen voor Amalfi

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Amalfi
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Amalfi
  Ontdek veerboten van en naar Amalfi

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot vanuit Amalfi boeken Capri , Positano en Salerno , kun je ferry prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze prijsvergelijking motor boven.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u snel en gemakkelijk een veerboot van Amalfi de veerhaven naar Capri, Positano, Salerno met het Italiaanse ferrymaatschappij Navlib Ferries

Hier vind je informatie over goedkope Amalfi veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Amalfi

Amalfi is een stad in een provincie van Salermo, in de regio Campania, Italiδ, aan de Golf van Salerno. Amalfi is de belangrijkste stad van de kust waar het zich bevindt, genoemd Costiera Amalfitana (Amalfikust), en is vandaag de dag een belangrijke toeristische bestemming, samen met andere steden aan dezelfde kust, zoals Positano, Ravello en anderen. Amalfi is opgenomen in de UNESCO World Heritage Sites

In de loop van de geschiedenis de zeehaven Amalfi was van oudsher een belangrijke handelsstad macht in de Middellandse Zee. Het uitzicht op zee op Amalfi toont een pittoreske, Mediterrane stad. De stad is netjes ingebouwd in de rotsachtige kustlijn. Dus, als u zin heeft een bezoek aan het historische centrum, zorg ervoor om comfortabele wandelschoenen te dragen voor de vele trappen en steps.A bekende product in Amalfi is Limoncello likeur. Het gebied staat bekend om de teelt van citroenen, die groeien in tuinen en terrassen. Een ander product met een lange traditie is het met de hand gemaakt document van Amalfi, de zogenaamde Bambagina. Met zijn elegante karakter is het alleen geschikt voor speciale doeleinden.

Het krijgen van/naar Amalfi

Er zijn vele manieren om naar Amalfi en andere prachtige steden aan de kust van Amalfi, zowel van Rome of Napels, met het openbaar vervoer. U kunt kiezen uit verschillende treinen, bussen en veerdiensten. Zowel Trenitalia en Italotreno lopen tal van treinen. Als u wilt reizen met de bus: bussen vertrekken bijna elk uur, te beginnen om 9 uur en de laatste om ongeveer 19:30. Maar als u liever de overtocht: er zijn verschillende veerboten die opereren in het jaar: Alilauro en Navlib Ferries (Navigazione Libera del Golfo).

Amalfi Kaart

Bekijk map

Havenadres

Navlib

Amalfi, Amalfi Coast, Italy

Travelmar

Molo Pennello, , 84011 Amalfi SA, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen