Alilauro Ferries

Alilauro
kaart
 • Alilauro
  Alilauro

  Boek uw overtocht met Alilauro

 • Alilauro
  Alilauro

  Boek uw overtocht met Alilauro

 • Alilauro
  Alilauro

  Boek uw overtocht met Alilauro

Gebruik Ferrysavers om uw veerboot tussen Napoli en Ischia met Alilauro Ferries boeken. Alilauro Ferries biedt een seizoensgebonden dienst met maximaal 11 afvaarten per enkele reis per dag. Ferrysavers heeft altijd speciale aanbiedingen.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 15 min. voor vertrek in te checken.

routes:
2
Kortste oversteek:
Ischia - Napels
1 uur
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Alilauro Routes

 • Ischia tot Napels / Napels tot Ischia
  8-overtochten dagelijks
  1 uur

Aan boord Alilauro veerboten

De Alilauro vloot bestaat uit 11 schepen, waaronder een gloednieuwe catamaran met de naam "Angelina Lauro" - de "kroonjuweel". Het schip is in staat om tot 398 passagiers op een kruissnelheid van 40 knopen, en is gebouwd volgens de hoogste normen in overeenstemming met de Italiaanse scheepsbouw traditie.

Met een vaartijd van slechts 45 minuten, zult u niet nodig de faciliteiten van een cruiseschip. U zult genieten van het uitzicht op een spectaculair landschap, terwijl u benaderen om uw bestemming!

Boek uw Napels naar Ischia veerboot met Alilauro en Ferrysavers vandaag.

Bagage en huisdieren

Elke passagier heeft een toelage van ΘΘn stuk bagage met maximale afmetingen van 40 x 30 x 15 (cm) en 5 kg. Extra gewicht wordt in rekening gebracht als overbagage.

Elke klant is beperkt tot het nemen van een kleine tot middelgrote huisdier aan boord; Huisdieren moeten altijd aan de lijn worden gehouden en een muilkorf dragen op Alilauro Ferries. Een huisdier paspoort en gezondheidscertificaat kan worden vereist.

Let op: Als u wilt uw huisdier mee te nemen op Alilauro veerboten, neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice team om de beschikbaarheid te garanderen en te reserveren een ruimte voor uw huisdier.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen