Pozzallo Ferry Port

kaart
 • Pozzallo
  Vergelijk tijden en prijzen voor Pozzallo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Pozzallo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Pozzallo
  Ontdek veerboten van en naar Pozzallo

  Vind de beste tarieven op AFerry

Pozzallo Routes

 • Valletta tot Pozzallo / Pozzallo tot Valletta
  1-overtochten dagelijks
  1 uur 45 min

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot naar Pozzallo uit Catania in Siciliδ of Malta met Ferrysavers, of gebruik maken van onze real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope overtocht deals.

 • Op Ferrysavers u eenvoudig en veilig een veerboot van Pozzallo naar Malta en Catania kunt boeken met Virtu Ferries

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Pozzallo veerboten, waaronder de goedkoopste ticketprijzen op veerboten naar Siciliδ, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met door het vergelijken van goedkope veerboten op uw geselecteerde data met Ferrysavers' vergelijking engine .

De Pozzallo haven is omgeven door twee aantrekkelijke stranden, prachtige historische bezienswaardigheden en enkele traditionele lokale restaurants. Net als bij een groot deel van Siciliδ, heel weinig is geopend in de middag dus zorg ervoor dat de prachtige kleine winkels te bezoeken voor hun sluitingstijd. Natuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de "Natural Reserve Macchia Forest River Irminio", die is gelegen in de buurt van het archeologische gebied van Kamarina, de Griekse kolonie gesticht in 598 BC van Syracuse. Het is ook een bezoek aan het Archeologisch Museum van Kamarina waarin de archeologische vondsten behouden van de stad, van de necropolis van Kamarina en de aangrenzende grondgebied waard.

Pozzallo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Virtu Ferries

Virtu Ferries S.R.L,Porto Di Pozzallo,97016 Pozzallo RG, 97016, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen