Catania Ferry Port

kaart
 • Catania
  Vergelijk tijden en prijzen voor Catania

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Catania
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Catania
  Ontdek veerboten van en naar Catania

  Vind de beste tarieven op AFerry

Catania Routes

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Catania veerboot naar Civitavecchia , Genua en Malta met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten naar Italiδ of Malta.

 • Op Ferrysavers kunt u snel en veilig boek een Catania veerboot naar Civitavecchia, Genua en Malta met het gerenommeerde Italiaanse ferrymaatschappij Grimaldi Lines
 • Als alternatief kunt u een Catania ferry reserveren om Napoli met TTT Lines
 • u kunt ook een Catania veerboot naar Malta en Pozzallo met Virtu Ferries

Zoek de meest recente informatie over goedkope Catania veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Catania is de tweede grootste stad in Siciliδ en bruist van het leven. Gelegen aan de voet van de beroemde vulkaan de Etna, is Catania in de eerste plaats gezien als een universiteitsstad, met veel studenten in het gebied en fantastische nachtleven, inclusief clubs, bars en restaurants. Sommige toeristen kan de stad voor de beroemde Olifantenfontein kennen, terwijl sommige kan het bekend om zijn interessante, enigszins out-of-place Griekse stijl tempels, die nog steeds ongelooflijk kijken, zelfs al zijn ze duizenden jaren oud zijn.

de stad is een spannende mix van barokke architectuur en stedenbouw, en dit is te zien in de Piazza del Duomo, een prachtige stad plein, dat wordt gedomineerd door de kathedraal, een van de grootste en mooiste gebouwen in Catania. In het centrum van de stad is de belangrijkste winkelstraat Via Etnea, populair bij iedereen van alle leeftijden, en de buurt Teatro Massimo die bekend staat als een van de meest levendige en drukste buurten op het eiland. Voor de strandliefhebbers, La Plaja is een aangename strand langs de zuidkust van de Catanian baai.

Catania Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tirrenia di Navigazione

Molo Crispi Banchina 8 ED. EX. Doganella 95131 Catania, 95131, Italy

TTT Lines

Via Acquicella Porto, 95121 Catania CT, Italy

Virtu Ferries

Virtu Ferries Srl,Complesso Vecchia Dogana (Inside),Porto di Catania, Catania, 95131, Sicily, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen