Sassnitz Ferry Port

kaart
 • Sassnitz
  Vergelijk tijden en prijzen voor Sassnitz

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sassnitz
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Sassnitz
  Ontdek veerboten van en naar Sassnitz

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope ferry overtocht van Sassnitz naar Litouwen, Denemarken of Zweden met Ferrysavers, met inbegrip van routes naar BornholmerFærgen

Zoek de meest recente informatie over goedkope Sassnitz veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Sassnitz haven is New Mukran gelegen op het schiereiland Jasmund, op het Rugen Island. Sassnitz haven behandelt internationaal verkeer afkomstig van Rusland, Zweden, Denemarken en Litouwen.

Sassnitz is een populaire badplaats en is een toegangspoort naar het nabijgelegen Jasmund National Park. Sassnitz is de thuisbasis van enige dierentuin Rugen en is voorzien van de Britse onderzeeër opgezet HMS Otus als een drijvend museum. Rügen is een mooi eiland, en het ontdekken van het eiland Rügen wordt gezegd dat, net als Duitsland ontdekken in één dag. Sassnitz is ook beroemd om zijn krijtrotsen puntjes op de kustlijn, die vele kunstenaars hebben geïnspireerd.

Sassnitz Kaart

Bekijk map

Havenadres

BornholmerFærgen

Fährhafen Sassnitz, Sassnitz/ Neu Mukran , 18546, Germany

DFDS LISCO

Fährhafen Sassnitz, Sassnitz/ Neu Mukran , 18546, Germany

Stena Line

Fährhafen Sassnitz-Mukran, Hafeneingangsgebäude 20, 18546 Sassnitz, Germany