DFDS Lisco

DFDS LISCO
kaart
 • DFDS LISCO
  DFDS LISCO

  Boek uw overtocht met DFDS LISCO

 • DFDS LISCO
  DFDS LISCO

  Boek uw overtocht met DFDS LISCO

 • DFDS LISCO
  DFDS LISCO

  Boek uw overtocht met DFDS LISCO

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers kunt u snel boek een goedkope DFDS Lisco ferry naar Duitsland, Zweden en Litouwen. Met DFDS Lisco kunt u een veerboot Karlshamn (Zweden) vaartijd 14 uur

Overzicht

Check-in informatie

De check-in voor passagiers en voertuigen begint 3 uur voor het geplande vertrek en wordt 1.5 uur voor het geplande vertrek van de ferry beëindigd. Passagiers die na de aangegeven check-in tijd arriveren, kan de toegang tot het schip worden geweigerd. De passagiers dienen in het bezit te zijn van alle documenten (paspoort, visum etc.) die het land van aankomst en de havens die tijdens de reis per ferry worden aangedaan vereisen. Het personeel van DFDS LISCO behoudt zich het recht voor om deze documenten te controleren voordat de passagiers aan boord worden toegelaten.

routes:
6
Kortste oversteek:
Kapellskär - Paldiski
8 uur 30 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

DFDS LISCO Routes

 • Kapellskär tot Paldiski / Paldiski tot Kapellskär
  1-overtochten dagelijks
  8 uur 30 min
 • Karlshamn tot Klaipeda / Klaipeda tot Karlshamn
  1-overtochten dagelijks
  11 uur
 • Kiel tot Klaipeda / Klaipeda tot Kiel
  6 overtochten per week
  20 uur

DFDS Lisco werkt passagiers- en vrachtvervoer tussen Duitsland, Zweden en Litouwen, en is onderdeel van de grote Deense scheepvaartgroep DFDS. Het bedrijf heeft een vloot van 5 veerboten ( LISCO Gloria , LISCO Patria , LISCO Maxima , Vilnius en LISCO Optima ), allemaal uitgerust voor maximaal comfort en een 5 sterren behandeling van het begin tot het einde van de reis aan te bieden.

Elk van veerboten DFDS Lisco biedt een keuze aan bars en een speeltuin voor de kinderen, en de LISCO Maxima , LISCO Patria en LISCO Optima hebben ook a la carte restaurants. De Maxima beschikt over een sauna waar u kunt ontspannen tijdens de overtocht naar.

Let op:. Stena Feronia heeft LISCO Patria vervangen van 09.05.2011 op de route Karlshamn-Klaipeda