Klaipeda Ferry Port

kaart
 • Klaipeda
  Vergelijk tijden en prijzen voor Klaipeda

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Klaipeda
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Klaipeda
  Ontdek veerboten van en naar Klaipeda

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Klaipeda Routes

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope ferry boeken van Klaipeda naar Karlshamn , Kiel Sassnitz , of u kunt ferry prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze prijsvergelijking motor boven.

 • met Ferrysavers u eenvoudig en veilig een veerboot van Klaipeda te boeken naar Karlshamn, Kiel en Sassnitz met DFDS Lisco

Zoek de meest recente informatie over goedkope Klaipeda veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Karlshamn - Klaipeda
(DFDS LISCO)
€ 239
 • Geboekt: dinsdag 1 september 2020
 • Reizen: maandag 7 december 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2

Speciale aanbieding

Klaipeda is een van de beste groeiende steden in Europa. Het is de derde grootste stad van Litouwen, maar een van de meest opwindende. De belangrijkste stad is vol met clubs, bars en restaurants en het nachtleven is een van de beste scènes in Baltic Europa.

Klaipeda heeft een groeiende toeristische sector, en het is behulpzaam voor toeristen om een veel grotere mate dan een andere Litouwse stad; er zijn grote winkelcentra, onderhouden stranden en veel plekken om te relaxen. De stranden zijn ongelooflijk, met een warme, heldere wateren bij Giruliai en Melnrage stranden, evenals de verbazingwekkende Koerse Spit, een populair nationaal park het thuis van het Fort Wilhelm Maritiem Museum.

Klaipeda Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS LISCO

Central Klaipeda Terminal (CKT), Baltijos ave.40, LT-93239 Klaipeda, Lithuania