Samsotrafikken

Samsotrafikken
kaart
 • Samsotrafikken
  Samsotrafikken

  Boek uw overtocht met Samsotrafikken

 • Samsotrafikken
  Samsotrafikken

  Boek uw overtocht met Samsotrafikken

 • Samsotrafikken
  Samsotrafikken

  Boek uw overtocht met Samsotrafikken

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Samsotrafikken exploiteerde een Deense veerdienst tussen de havens van Hou , Kolby Kas , Kalundborg Saelvig .

Samsotrafikken veranderde hun naam in Samsotrafaergen in oktober 2010, maar u kunt nog steeds hun goedkope boeken veerboten naar Hou, Kolby Kas, Kalundborg en Saelvig gebruik Ferrysavers.com.

Samsofµrgen hebben 8 dagelijkse veerdiensten tussen Hou, op het Noord-Jutland in Denemarken, en Saelvig op Samso eiland. Elke reis duurt 1 uur.

Samsofµrgen bieden ook tot 7 dagelijkse diensten (varieert per dag en het seizoen) tussen Kolby Kas op Samso en Kalundborg op de belangrijkste Deense eiland Seeland.

Voor alternatieve koopje veerboten in Demark, gebruik de real-time vergelijking motor boven, waar u kunt veerboten route, tijd en operator te vergelijken met het oog op de perfecte veerboot deal te vinden voor uw reis.

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit 15 min. voor de geplande vertrektijd.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Samsotrafikken Routes

  Huisdieren aan boord Samsotrafikken veerboten

  U kunt uw hond of kat aan boord Samsotrafikken ferries met Ferrysavers.nl te boeken. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.