Kalundborg Ferry Port

kaart
 • Kalundborg
  Vergelijk tijden en prijzen voor Kalundborg

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Kalundborg
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Kalundborg
  Ontdek veerboten van en naar Kalundborg

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot van Kalundborg boeken Kolby Kas , of u kunt vergelijken Kalundborg ferry prijzen route, de exploitant en de tijd met behulp van boven onze vergelijking motor.

 • met Ferrysavers kunt u veilig boek een veerboot van Kalundborg naar Kolby Kas op Samso eiland, met Samsofaergen , een deel van de binnenlandse routes de Nordic Ferry Services' in Denemarken

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Kalundborg veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Speciale aanbieding

Kalundborg veerhaven ligt op de noord-westelijke rand van het Deense belangrijkste eiland van Zeeland, ook de thuisbasis van Kopenhagen , dat is 68 mijl afstand aan de andere kant van de het eiland met uitstekende trasnport verbindingen. Kalundborg zelf is een industriële en de handel havenstad, gevuld met karakteristieke Deense huisvesting en de thuisbasis van de opmerkelijke vijf-spired Kerk van Onze Lieve Vrouw, evenals handelend als het culturele centrum voor de regio.

Kalundborg Kaart

Bekijk map

Havenadres

SamsoFærgen

Vestre Havnevej, 4400 Kalundborg, Denmark