Saelvig Ferry Port

kaart
 • Saelvig
  Vergelijk tijden en prijzen voor Saelvig

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Saelvig
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Saelvig
  Ontdek veerboten van en naar Saelvig

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot van Saelvig Hou met ferrysavers.com, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar de veerboot deals rond Denemarken en zijn eilanden.

 • op ferrysavers.com u een veerboot van Saelvig veilig te boeken naar Hou met Samsofaergen als een van binnenlandse ferry Nordic Ferry Services' routes

Zoek de meest recente informatie over goedkope Saelvig veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met ferrysavers.com.

Samen met Kolby Kas , Saelvig is ΘΘn van de twee poorten die het rustige eiland Samso verbindt met de aangrenzende delen van Denemarken. Samso ligt 9 mijl uit de kust van het schiereiland Jutland, en 100% van de electriciteit wordt opgewekt door windenergie. Samso is 114 vierkante kilometer van ontspannen schoonheid, met 22 authentieke dorpjes en een mild klimaat perfect voor de teelt van groenten en fruit. In feite Samso is erg populair als bestemming gewoon voor fruit plukken elke zomer, met name onder de Ierse en Franse!

Saelvig Kaart

Bekijk map

Havenadres

SamsoFærgen

Sælvig Havn, 8305 Samso, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen