Hou Ferry Port

kaart
 • Hou
  Vergelijk tijden en prijzen voor Hou

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Hou
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Hou
  Ontdek veerboten van en naar Hou

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot van Hou Saelvig (Saelvig) met Ferrysavers, of u kunt ferry prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze prijs vergelijking motor boven.

met behulp van Ferrysavers kunt u eenvoudig en veilig boek een veerboot van Hou naar Saelvig (Saelvig) op Samso met Samsofaergen. U kunt de meest recente informatie over goedkope Hou veerboten vinden, inclusief kruising ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers boeken van uw veerboot tussen de eilanden Demark's nu.

Hou ferry poort bevindt zich aan de oostkust van Jutland, het grootste deel van Denemarken, grenzend aan Duitsland. Er zijn regelmatige diensten per dag naar het eiland Samso en de haven is niet ver van de grote Deense stad ┼rhus, de 2e grootste stad van Denemarken.

Hou Kaart

Bekijk map

Havenadres

SamsoFærgen

Strandgade, 8300 Odder, 8300, Denmark