Liverpool Ferry Port

kaart
 • Liverpool
  Vergelijk tijden en prijzen voor Liverpool

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Liverpool
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Liverpool
  Ontdek veerboten van en naar Liverpool

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Vind uw ideale goedkope Liverpool veerboot naar Dublin , Belfast of Douglas over de Ierse Zee met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten naar Ierland, Noord-Ierland en het eiland Man.

Zoek de meest recente informatie over goedkope veerboten naar Dublin en Belfast van Liverpool, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers' vergelijking tool.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Dublin - Liverpool
(P&O Ferries)
€ 190,01
 • Geboekt: zondag 15 september 2019
 • Reizen: vrijdag 20 september 2019 (Enkele reis)
 • Bestelwagen + 2
Douglas - Liverpool
(Isle of Man Steam Packet)
€ 102,89
 • Geboekt: zaterdag 7 september 2019
 • Reizen: zaterdag 21 september 2019 (Enkele reis)
 • 2 volwassene(n) (Voetpassagier)

Liverpool Routes

Speciale aanbieding

Liverpool haven ligt aan de rivier de Mersey dicht bij de beroemde waterkant van Liverpool. De stad is al lang thuis geweest om een grote en historische scheepvaart haven sinds de 12e eeuw, toen het een handvest werd verleend door Koning John.

Liverpool is een voormalig culturele hoofdstad van Europa, en heeft een breed scala aan dingen te doen, zowel rond het centrum van de stad en in de buurt van het havengebied. Verder langs de oever van de Mersey, zullen de bezoekers de beroemde waterkant van Liverpool, de thuisbasis van de Royal Liver gebouw en de Cunard gebouw vinden. Dichter bij het centrum van de stad bezoekers zullen galeries en musea te vinden, samen met winkelcentra en restaurants, en natuurlijk vele toegewijde sites om de beroemdste zonen van Liverpool en de Beatles.

Liverpool Kaart

Bekijk map

Havenadres

P&O Ferries

Gladstone Branch Dock No.3, Liverpool Freeport, Bootle, Merseyside, L20 1BG. For sat navs, please use: L20 1BG BOOTLE (Liverpool/Dublin ferry), England

Isle of Man Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Company, Landing Stage Terminal, Off St Nicholas Place, Princes Parade, Liverpool, L3 1DL, England