Ilion Lines

Ilion Lines
kaart
 • Ilion Lines
  Ilion Lines

  Boek uw overtocht met Ilion Lines

 • Ilion Lines
  Ilion Lines

  Boek uw overtocht met Ilion Lines

 • Ilion Lines
  Ilion Lines

  Boek uw overtocht met Ilion Lines

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

. Let op: Ilion Lines is momenteel niet te boeken met Ferrysavers

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken Ilion Lines veerboten naar Italiδ en Albaniδ, waaronder goedkope veerboten naar Bari , Durres en Trieste.

Om alternatieve goedkope routes en diensten kunt u ofwel zoeken naar een specifieke ferry te boeken route motor, of u kunt de veerboot deals tussen Albaniδ en Italiδ te vergelijken met behulp van onze real-time vergelijking motor boven vinden . Voor alternatieve operatoren om Ilion Lines zie de lijst aan de rechterkant, met inbegrip van Adria Ferries , Venezia Lines , Tirrenia di Navigazone , Ventouris en European Seaways .

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Ilion Lines Routes

  Ilion Lines

  Ilion Lines verzorgt veerdiensten tussen de Italiaanse havens van Triδst en Bari en Durres in Albaniδ. Ze doen dat met hun cruise-stijl veerboten de Griekenland en Venezia , die bieden veel om u te vermaken tijdens uw reis, met een self-service restaurant, bar, winkel aan boord en zwembad onder de faciliteiten aan boord.