Baltiysk Ferry Port

kaart
 • Baltiysk
  Vergelijk tijden en prijzen voor Baltiysk

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Baltiysk
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Baltiysk
  Ontdek veerboten van en naar Baltiysk

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope veerboot DFDS Lisco service naar de haven van Baltiysk met Ferrysavers als naar Sassnitz is niet meer actief.

Maar met Ferrysavers vindt u vele goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen havens van Klaipeda (Litouwen) en Gdynia (Polen) verbinden met Zweden en Duitsland met behulp van onze real-time vergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Baltiysk ferry haven ligt aan de zee-engte van Baltiysk, tussen Gdansk Bay en de Vistula Bay, in de Russische exclave Kaliningrad. De haven van Baltiysk ligt midden in het hart van de stad en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de meeste plaatsen in Kaliningrad over de weg, evenals een aantal plaatsen in Polen en Litouwen. Er zijn zeer basisvoorzieningen in de terminal, en er is ook een grote en drukke industriδle vracht terminal.

De stad zelf is vol van historische Sovjet gebouwen Kaliningrad is een deel van Rusland, ook al is het gelegen tussen de landen van Polen en Litouwen. Het is de dichtstbijzijnde stad naar de prachtige Koerse en Vistula lagunes, die zeer populaire plaatsen om te bezoeken zijn, vooral door degenen die houden van de natuur. Er zijn een paar kleine stranden op het eiland die perfect zijn voor stevige wandelingen of, in de zomer, ontspannen met een goed boek op een van de duinen zijn. Baltiysk is ook de thuisbasis van de Konigsberg Cathedral, een schilderachtig kathedraal die is een van de belangrijkste aandachtspunten van de stad.

Baltiysk Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen