T-Link Lines

T-Link Lines
kaart
 • T-Link Lines
  T-Link Lines

  Boek uw overtocht met T-Link Lines

 • T-Link Lines
  T-Link Lines

  Boek uw overtocht met T-Link Lines

 • T-Link Lines
  T-Link Lines

  Boek uw overtocht met T-Link Lines

T-Link Lines veerboten naar Siciliδ en het vasteland van Italiδ, met inbegrip van Veerboot naar Genua Voltri en een veerdienst naar Termini Imererse zijn momenteel niet beschikbaar op ferrysavers.com, maar zal beschikbaar zijn binnenkort te boeken.

om alternatieve goedkope routes en diensten kunt u ofwel zoeken naar een specifieke ferry met behulp vinden onze boeken route naar, of u kunt de veerboot deals tussen Siciliδ en Italiδ te vergelijken met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Voor alternatieve operatoren T-Link Lines zie onze pagina's voor Grandi Navi Veloci of Grimaldi Lines , die beide die tussen Italiδ en Siciliδ te hebben.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

T-Link Lines Routes

  opgericht in februari 2009 is T-Link di Navigazione opgericht door twee Genuese ondernemers, Luca G. Romeo en Stefano Costa naar een snelle, betrouwbare en value-for-money service in de Middellandse Zee te bieden. T-Link is gemaakt om een ideale oplossing voor het vervoer tussen Siciliδ en het vasteland van Europa, waar er een groot voordeel in nautische mijlen over road kilometer aan te bieden.

  T-Link Lines prat op dat zij de passagiers een comfortabele garanderen , handige en veilige reis. Hun schepen, de T-Rex (uitvoering tot 351 passagiers) en T-Rex Uno (880 passagiers) functie self-service restaurants, bars en een scala aan winkels. Op hun 20 uur reizen kunt u kiezen uit een comfortabele ligstoelen of ruime hutten met eigen douche en toilet

  . Let op: als ze werken samen met Moby Lines , T-Link routes verschijnen onder de naam 'T-Link/Moby' in het boekingssysteem.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen