T-Link Lines

T-Link Lines
kaart
 • T-Link Lines
  T-Link Lines

  Boek uw overtocht met T-Link Lines

 • T-Link Lines
  T-Link Lines

  Boek uw overtocht met T-Link Lines

 • T-Link Lines
  T-Link Lines

  Boek uw overtocht met T-Link Lines

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

T-Link Lines veerboten naar Sicilië en het vasteland van Italië, met inbegrip van Grimaldi Lines , die beide die tussen Italië en Sicilië te hebben.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

T-Link Lines Routes

  opgericht in februari 2009 is T-Link di Navigazione opgericht door twee Genuese ondernemers, Luca G. Romeo en Stefano Costa naar een snelle, betrouwbare en value-for-money service in de Middellandse Zee te bieden. T-Link is gemaakt om een ideale oplossing voor het vervoer tussen Sicilië en het vasteland van Europa, waar er een groot voordeel in nautische mijlen over road kilometer aan te bieden.

  T-Link Lines prat op dat zij de passagiers een comfortabele garanderen , handige en veilige reis. Hun schepen, de T-Rex (uitvoering tot 351 passagiers) en T-Rex Uno (880 passagiers) functie self-service restaurants, bars en een scala aan winkels. Op hun 20 uur reizen kunt u kiezen uit een comfortabele ligstoelen of ruime hutten met eigen douche en toilet

  . Let op: als ze werken samen met Moby Lines , T-Link routes verschijnen onder de naam 'T-Link/Moby' in het boekingssysteem.